A LikeNews is megírta, hogy néhány napja a rádiós nem ment be dolgozni, mert rosszullétre, hőemelkedésre ébredt és habár a gyorsteszt negatív eredményt mutatott a PCR teszten kiderült, hogy valóban koronavírus-fertőzött Bochkor.

Elárulta, hogy érzi magát

„A hír igaz, pozitív lett a tesztem. Kedd óta hőemelkedésem és pici izomfájdalmam van, amire fájdalomcsillapítót szedek. A közérzetem teljesen jó, szaglásom és ízlelésem van, úgyhogy ezzel egészen jól elvagyok” – mondta Bochkor Gábor a Blikknek.

A kollégákat is tesztelik

„Amint érzékeltem magamon az első tüneteket, jeleztem a kollégáknak, akiket a napokban tesztelnek majd. Pénteken a szerdaihoz hasonlóan best of adás lesz, egy közös felkonf erejéig leszünk adásban Lovász Lacival, hogy beszámoljunk a kialakult helyzetről” – folytatta a Blikknek.

Felkészülnek a home office-ra

A rádió stábja felkészül arra az eshetőségre, ha többeknek otthonról kell dolgoznia az elkövetkezendő hetekben.

„Mindenkinek felállítják a szükséges technikát az otthonában, hogy hétfőtől adást tudjunk csinálni.Amíg nincs meg mindenkinek a negatív eredménye, addig senki nem megy be a rádióba”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tudjuk, mit hallgattok egy hét múlva… 😉 Augusztus 31-én indul a Bochkor, a @retroradiomagyarorszag új reggeli műsora Bochkor Gáborral és @lovasz_laszlo_ val. Lesznek, akik azért hallgatják, mert szeretik őket. Lesznek, akik azért hallgatják, mert nem szeretik őket. Lesznek, akik azért hallgatják, mert a Bumerángon nőttek fel. Lesznek, akik azért hallgatják, mert az Önindítóval indult a reggelük. Lesznek, akik azért hallgatják, mert rajongói a Lakástalkshownak. Lesznek, akik azért hallgatják, mert imádják a meglepetéseket. Lesznek, akik azért hallgatják, mert szeretik az ismerős dolgokat. Lesznek, akik azért hallgatják, mert szórakozni akarnak. Lesznek, akik azért hallgatják, mert informálódni szeretnének. Lesznek, akik azért hallgatják, mert szeretnek játszani. Lesznek, akik azért hallgatják, mert megvan a saját véleményük a dolgokról. Lesznek, akik azért hallgatják, mert szeretik, ha megmondják, mi legyen a véleményük. Lesznek, akik azért hallgatják, mert egyetértenek velük. Lesznek, akik azért hallgatják, mert nem értenek egyet velük. Lesznek, akik azért hallgatják, mert szeretik a poénjaikat. Lesznek, akik azért hallgatják, mert szeretnek bosszankodni a „poénjaikon”. Lesznek, akik azért hallgatják, mert pontosan tudják, mit kapnak. Lesznek, akik azért hallgatják, mert kíváncsiak arra, mit kapnak. Lesznek, akik azért hallgatják, mert hallani akarják, ahogy megcsinálják. Lesznek, akik azért hallgatják, mert hallani akarják, ahogy elbuknak. Bármelyik csoportba is tartozzatok, jó szórakozást nektek! 🙂 Néhány napja már megvolt a főpróba, Bocsi és Laci „bemutatkoztak” az újságíróknak a @toprumbudapest ben. Jövő hétfőn pedig jöhet a premier! 😉 Bochkor – minden hétköznap reggel 6 és 10 óra között a Retron! #bchkr #bochkor #bochkorgabor #lovaszlaszlo #retroradio

Retro Rádió (@retroradiomagyarorszag) által megosztott bejegyzés,

Több híresség is megfertőződött

Rost Andrea operaénekes is elkapta a betegségét, csakúgy mint Pataky Attila, de nemrégiben kiderült, hogy Vidnyánszky Attila is.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Aggodalommal teltek Boros Lajos napjai: koronavírusra tesztelték unokáit

Kelemen Csaba koronavírusban hunyt el

A magyar színművész Kelemen Csaba, az egri Gárdonyi Géza Színház tagja a héten koronavírusban vesztette életét.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

Kiemelt kép: Bochkor Gábor