A Retro Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel otthonról jelentkezett be a műsorba.

Hőemelkedésre ébredt

Lovász László, a másik műsorvezető elmondta, hogy Bochkor éjjel hőemelkedésre ébredt, ezért jobbnak látta, ha ma távolmarad a stúdiótól.

A felelős magatartásra hívja fel a figyelmet

A népszerű műsorvezető az otthonmaradásával szeretné felhívni a figyelmet a felelős magatartásra, fontosnak tartja, hogy a koronavírus miatt ha betegnek érezzük magunkat, inkább maradjunk otthon.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Koronavírus miatt kórházba került a népszerű operaénekes, Rost Andrea

Megoldják a karanténhelyzetet

A Retro Rádió stábja felkészült arra az eshetőségre, ha esetleg Bochkor karanténba kerülne akkor a legmenőbb technikák segítségével, megoldják, hogy a műsorvezető otthonról is tudja vezetni a műsort, amíg a kollégák a stúdióból dolgoznak.

Vár a teszteredményére

Bochkor jelenleg otthonában várt a koronavírus-teszt eredményére, a gyors tesztje negatív lett, tehát valószínűleg nem covid-fertőzött, de a sokkal megbízhatóbb PCR teszt eredményére várni kell, így holnap még biztosan otthon marad – írja a Blikk.

Így érzi magát

„Kicsit gyenge vagyok, végtagfájdalmaim vannak, de egyelőre ennyi!” – mondta Bochkor Lovász Lászlónak.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tudjuk, mit hallgattok egy hét múlva… 😉 Augusztus 31-én indul a Bochkor, a @retroradiomagyarorszag új reggeli műsora Bochkor Gáborral és @lovasz_laszlo_ val. Lesznek, akik azért hallgatják, mert szeretik őket. Lesznek, akik azért hallgatják, mert nem szeretik őket. Lesznek, akik azért hallgatják, mert a Bumerángon nőttek fel. Lesznek, akik azért hallgatják, mert az Önindítóval indult a reggelük. Lesznek, akik azért hallgatják, mert rajongói a Lakástalkshownak. Lesznek, akik azért hallgatják, mert imádják a meglepetéseket. Lesznek, akik azért hallgatják, mert szeretik az ismerős dolgokat. Lesznek, akik azért hallgatják, mert szórakozni akarnak. Lesznek, akik azért hallgatják, mert informálódni szeretnének. Lesznek, akik azért hallgatják, mert szeretnek játszani. Lesznek, akik azért hallgatják, mert megvan a saját véleményük a dolgokról. Lesznek, akik azért hallgatják, mert szeretik, ha megmondják, mi legyen a véleményük. Lesznek, akik azért hallgatják, mert egyetértenek velük. Lesznek, akik azért hallgatják, mert nem értenek egyet velük. Lesznek, akik azért hallgatják, mert szeretik a poénjaikat. Lesznek, akik azért hallgatják, mert szeretnek bosszankodni a „poénjaikon”. Lesznek, akik azért hallgatják, mert pontosan tudják, mit kapnak. Lesznek, akik azért hallgatják, mert kíváncsiak arra, mit kapnak. Lesznek, akik azért hallgatják, mert hallani akarják, ahogy megcsinálják. Lesznek, akik azért hallgatják, mert hallani akarják, ahogy elbuknak. Bármelyik csoportba is tartozzatok, jó szórakozást nektek! 🙂 Néhány napja már megvolt a főpróba, Bocsi és Laci „bemutatkoztak” az újságíróknak a @toprumbudapest ben. Jövő hétfőn pedig jöhet a premier! 😉 Bochkor – minden hétköznap reggel 6 és 10 óra között a Retron! #bchkr #bochkor #bochkorgabor #lovaszlaszlo #retroradio

Retro Rádió (@retroradiomagyarorszag) által megosztott bejegyzés,

Kiemelt kép: Bochkor Gábor