Tóth Andi néhány órával ezelőtt egy az Instagram oldalára feltöltött sztoriban tudatta, hogy bizony őt is utolérte a covid, ugyanis pozitív lett a koronavírus tesztje.

Insta sztoriban osztotta meg

Andi a sztoriban egy gyorstesztet is megmutatott, ami negatív eredményt hozott, de azt PCR teszt eredménye is látszik a kamerán, amin egyértelműen látszik, hogy pozitív lett az eredmény. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egyelőre nem tudni, milyen állapotban van

Arról egyelőre nincsenek hírek, hogy Andit mennyire viseli meg a betegség, van-e láza vagy bármilyen egyéb fájdalma.

Szabó Ádám is koronavírusos

Mint ismert tegnap Andi volt kedveséről, Szabó Ádámról derült ki, hogy covidos. Mint megírtuk az énekes szintén a közösségi oldalán tudatta, hogy ő is megfertőződött a betegséggel.

Fájdalmai vannak

A fiatal zenész a bejegyzésében arról is beszél, hogy jól van, a hátában és a hasában érez eső, égető fájdalmat és köhög, de szerencsére csupán ennyi. “Viszont kérlek Titeket, hogy akik ezt a vírust nehezebben vészelik át és sokkal rosszabb állapotban vannak, nekik szurkoljunk és kívánjunk nekik nagyon sok erőt és kitartást!” – hangsúlyozza Ádám. IDE KAPCSOLÓDIK: Aggódnak a rajongók Szabó Ádámért: Vajon mi az oka annak, hogy ilyen sokat beteg?

Úgy érzi egész jól megúszta

Ő maga úgy érzi, hogy megúszta, viszont mint mondja rengetegen vannak kórházban, nekik kell most nagyon az erő é a hit. Kitartást mindenkinek, vigyázzunk egymásra, ez nem játék! 10 nap minimum itthon pihi, de úgyis jelentkezem, liveozom is majd+ zenét is kaptok! Szeretlek Titeket!” – zárja sorait Ádám. EZ IS ÉRDEKELHET: Féltik a rajongók Szabó Ádámot: nem örülnek Curtissel való barátságának

Aggódnak érte a rajongók

„Nagyon vigyázz magadra, sokat vagy beteg, az immunrendszered nem jó.” „Ádám gyógyulj meg, nemrég a veséddel volt baj, nem lesz egy így jó.” „Miért vagy ilyen sokat beteg?” – Ilyen és ehhez hasonló kommenteket kapott most a zenész, aki egyik legújabb Instagram sztorijában a nemrég bejelentett korlátozásokra reagálva azt üzeni mindenkinek, hogy tartsanak ki.

Egy fiatal zenésztársa koronavírusban hunyt el

Mint arról a LikeNews is beszámolt az énekes egy zenésztársa nagyon fiatalon 28 évesen hunyt el koronavírusban. Ádám korábban a Borsnak monda el, hogy fiatal barátjának semmiféle alapbetegsége nem volt.

Gyenge volt az immunrendszere

“Szegénynek gyenge volt az immunrendszere, és nem bírta a teste a fertőzést” – nyilatkozta akkor Ádám. KAPCSOLÓDÓ: Szabó Ádám egy fiatal zenésztársa koronavírusban hunyt el – az énekes elárulta, hogy ő beoltatja-e magát

Arra kér mindenkit, hogy vegye komolyan

Ádám már elhatározta, hogy ő mindenképpen beoltatja magát, de szeretné, ha mindenki más is komolyan venné a járványhelyzetet. “Tényleg vegye mindenki komolyan, mivel úgy veszem észre, hogy a vírus nem válogat! Be fogom magam oltatni. Nem fogok ezzel várni, úgy gondolom, hogy nagyon fontos lesz, hogy beoltassuk magunkat” – jelentette ki korábban az énekes, akinek az oltása most betegsége miatt biztosan csúszni fog valamennyit. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Tóth Andi – Forrás: TV2