Valaki megpróbálta feltörni Vasvári Vivien Instagramját! Korábban így járt Péter Szabó Szilvi és Kajdi Csaba is, ám az ő profiljukat sikerült is ellopni a tetteseknek.

Új instája van

Vasvári Vivi egyelőre egy új Instagramról jelentkezett be, a követőit pedig arra kérte, hogy kövessék be.

Megpróbálják visszaszerezni a régi profilját

Vivi régi profilja most inaktív, de a problémát elkezdték megoldani a rendszerben és amint sikerült megoldani Vivi ott fog visszatérni.

Íme, Vivien teljes bejegyzése

„♥️ Sziasztok! ♥️ Kérek minden kedves követőmet, hogy ossza meg ezt a posztot, hogy minél több emberhez eljusson. 🙏🏻

Támadás érte az instagram profilomat, valaki feltörni-másolni szerette volna, jelenleg inaktív állapotban van emiatt. 😬A problémát már elkezdték megoldani a rendszerben. De ez még időbe fog telni. 😔 Ameddig ez helyre nem áll, addig is ezen a profilon találtok meg, kövessetek be. ❤️ Ide fogok most minden velem kapcsolatos dolgot feltölteni. 😍🙏🏻♥️ Köszönöm nektek. Puszilok mindenkit. ♥️” – írta a posztjában Vivi.

Vivi új profilját a linkre kattintva érheted el

Péter Szabó Szilvi Instagramját ellopták

A LikeNews is megírta, hogy Péter Szabó Szilviát is utolérte az internetes bűnözés, ellopták az Instagram fiókját.

Török banda tette

Péter Szabó Szilvi csak a Blikknek elmondta, hogy egy török banda két hónappal ezelőtt ellopta az Instagram fiókját, ugyanazok, akik Kajdi Csabáét is. A közösségi oldal szerint most már bármikor visszakaphatja az Instagram fiókját.

Új fiókot csinált

Tegnap Szilvi úgy döntött, hogy csinál egy új oldalt és nem vár tovább.

Így tudták ellopni

Instagram oldalt úgy tudnak ellopni, ha kicsalják valahogy a tulajdonostól a belépési adatokat, így járt Szilvi is, aki hivatalosnak látszó e-mailt kapott, amiben az állt, hogy valaki jelentette a profilját, amit nem is értett igazán, de kitöltötte a kért információkat onnantól pedig elkezdődött a kálváriája. Legelőször még az „igazi” Instagramtól jött a belépéshez a biztonsági kód, de utána kapott egy üzenetet, hogy megváltoztatták az e-mail-címét, az oldala nevét, meg mindent, és utána török nyelven kapott üzeneteket. Később megkeresték különböző társaságok, hogy pénzért – 400 dollárért, vagyis nagyjából 120 ezer forintért – visszatudják szerezni a profilját. Egy hamis fiókról egy külföldi ember levélben azt akarta vele elhitetni, hogy nemrégiben vásárolta meg az Instagram-oldalát, ami nagy valószínűséggel lopott, de csak pénzért tudja neki visszaadni, mert nehéz anyagi körülmények között él – mondta Szilvi a Blikknek.

Kajdi Csaba is így járt

Kajdi Csabát is hasonló támadás érte mint Péter Szabó Szilvit, neki sikerült egy magyar cég segítségével visszakapnia az ellopott profilját, ezért Szilvi is hozzájuk fordult segítségért, akik fel is vették a kapcsolatot a Facebookal, (A Facebook és az Instagram egy cég), akik azt az üzenetet küldték, hogy próbálják visszaszerezni a profilt, addig ő legyen türelemmel.

Kiemelt kép: Vasvári Vivien