Ahogyan azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta május 6-án, pénteken holtan találták a 9. kerületi otthonában Berki Krisztiánt. A 41 évesen elhunyt médiaszemélyiség otthonában kokaint találtak, ezt a rendőrség is megerősítette. Berki Krisztián ezután május 26-án, csütörtökön helyezték végső nyugalomra a Farkasréti temetőben, utolsó útjára a család és a barátok kísérték el.

Eltemették

Amint arról portálunk is hírt adott a gyászolók fehérbe öltözve vettek búcsút Berki Krisztiánról, a ceremónián pedig több hazai híresség is jelen volt. Lerótta végső kegyeletét Hajdú Péter és párja, Láng Eszter, részt a temetésen Rubint Réka és Schobert Norbert, de a gyászoló tömegben ott volt Szögeczki Ági, valamint Megyeri Csilla is.

Kislánya egy plüsskutyát tett édesapja urnája mellé

Mint ismert Berki Krisztián holttestét a kislánya, Natasa Zselyke találta meg, aki a temetésre édesanyja, Hódi Pamela és annak férje, Tóth Bence társaságában érkezett. A kislány édesapja urnája mellé egy plüsskutyát helyezett el.

Fotón a megható pillanat:

Kapcsolódó:

Eltemették Berki Krisztiánt: felesége sírva búcsúzott szerelmétől, kislánya pedig egy plüsskutyát tett édesapja urnája mellé

Hajdú Péter megöleli Berki Krisztián özvegyét, Mazsit a szertartás után

A kislányok sorsa

A temetésen Kökény Attila énekelt, aki dél dallal búcsúzott Berki Krisztiántól, a ceremónián pedig Berki Mazsi beszédet is mondott. A médiaszemélyiség édesanyja a temetést követően nyilatkozott, arról beszélt, hogy mi lesz most Krisztián, két félárván hagyott gyermekével.

Kökény Attila két dallal búcsúzott

Forrás: BPK

Megszólalt Berki Krisztián gyászoló édesanyja

A gyászoló édesanya a Borsnak mondta el, hogy Krisztián halála után az utolsó reményszikrái az unokái. “A két csodás kislány. Pamelával és Mazsival is nagyon jó kapcsolatom van, a tragédia óta mindketten támogatnak érzelmileg” – mondta a lapnak megtörten Júlia asszony, aki arról is beszélt, hogy közösen nevelik majd fel Krisztián gyermekeit. Úgy fogalmazott, ha az unokáival lehet, akkor azt fogja érezni, mintha a fia is ott lenne velük.

Felvétel Berki Krisztián temetéséről:

Kiemelt kép: Berki Krisztián temetése – Forrás: BPK