Egy évvel ezelőtt világra jött Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya. Amióta édesanya lett az énekesnő legfontosabb célja, hogy harmóniában éljen.

Megváltoztatta az anyaság

Gabi a Blikknek adott interjújában elmondta, hogy az anyaság és az, hogy megtalálta élete párját nyilván megváltoztatta, de valójában ő mindig is erre vágyott, ugyanis nagyon családcentrikus.

„Törekedtem és vágytam arra, hogy legyen egy ilyen életem. Persze, amíg az ember vágyik rá, el sem tudja képzelni, hogy az milyen lesz. És amikor ott van, akkor rájön, hogy ez rohadt nehéz ám! De közben, amikor egyéves lesz a gyereke és végiggondolja, hogy mi mindent éltek meg együtt, felfogja, hogy kell ez a nehézség, mert ettől szép ez az egész” – mondta Gabi a lapnak.

Önmagában kell harmóniát teremtenie az embernek

Gabi úgy gondolja, hogy az embernek magának kell megteremtenie a harmóniát, amit később átad a gyermekének és ez nagy felelősség, ugyanis nem csak szingliként fordulhat elő, hogy az ember magányosnak érzi magát, de ezt mindenkinek magában kell legyőznie.

Újra gyereknek érzi magát

Az énekesnő a kis Hannaróza érkezése óta még inkább gyereknek érzi magát.

„Sokszor éreztem, hogy anyukámra vágyom, és amikor itt volt segíteni, akkor ő egyszerre volt nagymama és az én anyukám, miközben én is bőgtem, meg a gyerek is bőgött” – nyilatkozta Gabi a Blikknek.

Ez volt a legnehezebb számára

Gabinak újdonsült anyaként a legnehezebb a hétköznapok elvesztése volt,

„Az, hogy elindulok itthonról és beülök egy társasággal ide vagy oda, és nem kell attól félnem, hogy valami baj lesz. A korlátozás jelentette a sokkot, amikor azt mondták, hogy nem mehetek ki a házból. Mi az, hogy én nem mehetek ki? Komolyan? Mint azokban a borzasztó filmekben, amelyekben az üvegen túl ott vannak a zombik. Ez jobban odavert, mint hogy mi lesz a munkával, mert abban feltaláljuk magunkat” – folytatta az énekesnő.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Így találta fel magát

Gabi online koncertekkel és főzésekkel találta fel magát a karantén időszakban.

„Éppen ezért csináljuk a testvéremmel és a párjával a gasztró zenei esteket majd, amint lehet, és kitaláltunk egy közös online projektet is a férjemmel. Ennek során egy cég segítségével eljuttatunk a résztvevőknek alapanyagokat, aztán amikor becsatlakoznak, Krausz Gábor profi séf segítségével az én narrációmmal együtt elkészítünk egy ételt. Utána pedig adok egy akusztikus koncertet, amely valóban nagy kihívás, hiszen nem látom az arcokat, de érzem, ahogy összekapcsolódunk. Ez nekem is terápia. Nagy meló ez, hiszen nagy a csend egy-egy dal után, nincs visszaigazolás” – mondta az énekesnő.

Nem lesz templomi esküvőjük

Gabi és férje Krausz Gábor úgy gondolja, hogy nagyon szép volt az esküvőjük, nem vágynak templomira és nem is ugyanaz a vallásuk, de egy lagzit majd szeretnének, ugyanis Gabinak már nagy pocakja volt, amikor összekötötték az életüket.

Kiemelt kép: Tóth Gabi