Kora délután történt baleset az M7-es autópályán, Martonvásár közelében, négy személyautó ütközött össze, a balesetben többen megsérültek, derült ki a police.hu tájékoztatásából.

Négy autó ütközött

Mint azt a rendőrség honlapja írja a rendelkezésre álló adatok szerint négy gépjármű – eddig ismeretlen okból és körülmények között – összeütközött. A baleset következtében többen megsérültek. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lezárták az érintett szakaszt

A rendőrök az autópálya balesettel érintett szakaszát a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták, ennek következtében torlódás alakult ki. A Budapest felől közlekedők a baleset helyszínét az autópályáról Érdnél lehajtva tudják elkerülni, állt a korábbi közleményben, ám azóta a pálya újra járható.

Bereczki Zoltánék is a baleset résztvevői voltak

Időközben kiderült, hogy a baleset résztvevője volt Bereczki Zoltán és várandós párja, Bata Éva is. A Balesetinfó információi szerint a színésznek nem esett baja, ám a kismamát mentőhelikopter szállította kórházba, állapotát megfigyelik.

Mások is megsérültek

A lap azt írja, hogy a színészen és a párján kívül egy másik autóban ülő két személyt, egy anyukát és egy gyermeket sokkos állapotban szállított kórházba a mentő.

Nemrég derült ki, hogy gyermekük lesz

Mint ismert Bereczki Zoltán és párja, Bata Éva nemrégiben tudatták a nyilvánossággal, hogy kisbabájuk lesz, erről itt a LikeNews.hu hírportálon is beszámoltunk. “Valóban igaz a hír. Mindenki nagyon boldog és mindenki nagyon jól van” – mondta el korábban Blikknek Ferenczi Orsolya, Bereczki Zoltán menedzsere.

Éva már túl van az első trimeszteren

“Éva túl van az első trimeszteren, azaz a harmadik hónapon, így lassan már látható is, hogy babát hord a szíve alatt. Éppen ezért egy szakmai döntést is meg kellett hoznia, minden olyan színházban, ahol játszik, jelezte, hogy ha a következő hetekben, hónapokban, amennyiben beindul esetleg a színházi élet, akkor nem tudja vállalni a szerepeit, ugyanis egy sokkal nagyobb feladat vár rá idén – árulta el akkor az informátor.

Teca, a kocsmáros

Bata Évát A mi kis falunk című sorozatának Tecájaként, dögös kocsmárosaként ismerte meg az ország. A 32 éves színésznőt láthattuk a 2018 decemberében bemutatott BÚÉK című romantikus vígjátékban, a Testről és lélekről, a Tiszta szívvel és a Veszettek című filmekben is. 

Már az első találkozás sorsfordító volt

Bereczki Zoltán egyébként már korábban arról beszélt, hogy Bata Évával való első találkozásukkor érezte, hogy valami megváltozott az életében. “Akkor volt egy pillanat, egy kézfogás, amit nemcsak a tenyeremmel éreztem, hanem a gerincemen is végigfutott. Nem tudtam, hogy ebből szerelem lesz, de reméltem” – mondta korábban a hot! magazinnak a színész, aki igyekszik a szerelmével a reflektoroktól távol élni az életüket. A kapcsolatukról csak annyit lehet tudni, hogy természetesen életük szerves része Zoli előző házasságából született kislánya, Zorka.

A karantén alatt erősebb lett a kapcsolatuk

A lap informátora szerint a karantén és a bezártság csak még inkább összehozta őket és megerősítette a kapcsolatukat. Rájöttek milyen erős érzelmek fűzik őket egymáshoz.

Valószínűleg már ki is engedték Bata Évát a kórházból

Bár a színésznőt a balesetet követően mentőhelikopterrel kórházba szállították, megfigyelés céljából, a Blikk úgy tudja, hogy időközben már ki is engedték. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Frissítés!

Bereczki Zoltán az Instagram oldalán pár perccel ezelőtt adott hírt az állapotukról, a bejegyzésben azt írja: Jól vagyunk mind! Senki sem sérült meg! Ne aggódjatok!
Már úton vagyunk hazafelé!” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a poszt:

Kiemelt kép: Bereczki Zoltán – Forrás: TV2