Pofon vágta csapattársát Tóth Janka, de csak azért, hogy jobb belátásra bírja Szendy Lillát, aki egyáltalán nincs most jó passzban.

Csúfos vereség

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta a Bajnokok csúfos vereséget szenvedtek a Kihívókkal szemben, olyannyira, hogy a 10-1-es győzelemmel a kékek történelmet írtak, ugyanis ilyen még nem volt a műsor történetében. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Puskaporos hangulat

Ezt követően nyilván puskaporos volt a hangulat a villában, a Bajnokok veresége miatt leginkább Szendy Lilla borult ki, neki ugyanis egyetlen pontot sem sikerült szereznie a versenyben.

Lilla nem találja a helyét

Lilla mindezek után nagyon kiborult, nem találja a helyét, ezért Janka próbált meg egy kis lelket önteni belé. A tizenkétszeres magyar bajnok kajakozó az elmondása szerint már nem érzi jól magát Dominikán, és ha Janka nem lenne a csapatban, valószínűleg már ő is otthonról szurkolna a csapatának.

Nem szeret ott lenni

„Napról napra az van bennem, hogy nem szeretek itt lenni. Ha te nem lennél, én már rég otthon lennék. Bennem te tartod a lelket… Az, hogy sokadik napja nem hozok pontot, csak hab a tortán” – vallotta be Jankának a Bajnok.

Janka örül, hogy Lilla beszélt vele

„Lillában szerintem most túl sok tüske van. Örülök, hogy velem megosztotta a problémáit. Szerintem kellett ez a kisebb balhé a csapaton belül, hogy ez végre kijöjjön belőle” – mondta Janka, aki egy kisebb pofont is adott csapattársának, hogy jobb belátásra bírja.

Itt nézhető vissza a jelenet:

Van, aki szerint Janka és Lilla kívülálló

Mint megírtuk van, aki nem nézi jó szemmel Lilla és Janka elvonulásait, az új játékos, Andris szerint ugyanis sokszor különválnak a csapattól. „A komoly vereséget követően hirtelen felindulásból rákérdeztem a csapat előtt. Részben megbántam, mivel inkább négyszemközt kellett volna felhoznom ezt a témát, de olyan szempontból jó döntés volt, hogy ez másokból is előhozott további sérelmeket, kollektív gondolatokat” – mondta Ripostnak András

Elszeparálják magukat

„Azt láttam, hogy bizonyos helyzetekben elszeparálják magukat, míg a többiek együtt hülyéskedtek. Persze nem kell mindig együtt lennünk, illetve vannak emberek, akik közelebb állnak egymáshoz, de náluk hangsúlyosabb volt, hogy sokszor elvonultak, gyakran csapatmegbeszélések során is összesúgtak, és ez nem feltétlenül tesz jót a csapategységnek” – mondta a lapnak az újdonsült a bajnok.

Fontos lenne a kommunikáció

Andris véleményével egyébként Krisztián is egyetértett: „Amikor Andris felszólalt a verseny után, és elmondta, hogy szerinte a Bajnok csapat csak hat emberből áll, amit először nem is értettem, utána leesett, hogy Jankára és Lillára gondol, ami meglepett, hiszen csak pár napja csatlakozott a csapathoz, úgymond tudatlanul. Így fura volt, hogy pont ő hozta fel, de volt igazság abban, amit mondott. Janka és Lilla valóban nagyon jó barátok, amivel nincs is baj, de előfordult, hogy csak egymással osztottak meg olyan dolgokat, ami a csapat többi tagját is érintették volna. A kommunikáció viszont nagyon fontos, hogy jól működjön, pláne, hogy ennyi különböző személyiségnek kell együtt élnie” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

További tartalmak a LikeNews hírportálon Exatlon Hungary témában itt érhetők el.

Kiemelt kép: Exatlon Hungary, TV2