Az énekesnő mindig is a maximalizmusáról volt híres, legyen szó a munkáról vagy bármi egyéb másról. Nos, nagyon úgy fest, hogy Keresztes Ildikó, aki most a pandémia miatt minden idejét és energiáját lakásfelújításba fektette egy kicsit megerőltette magát, ugyanis a keze nagyon rossz állapotba került.

Be volt kötözve a keze

Az énekesnő péntek reggel volt Joshi Bharat vendége a Life TV Ébredj velünk! Extra című műsorában, ahol nem csupán az életét érintő gyökeres változásokról beszélt, hanem azt is elárulta, miért van bekötözve a keze. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lelassult

Keresztes Ildikó elmondta, hogy rá az utóbbi hónapok kényszerszünete egészen másként hatott, mint ahogy azt egyébként várta. Tökéletesen tudott alkalmazkodni a lelassult világhoz s mint mondja, nem hiszi, hogy valaha újra arra a rohamtempóra tud majd váltani, mint amit a vírus megjelenése előtt diktált.

Ez is érdekelhet:

Felújít

Ettől persze Ildikó ugyanolyan maximalista maradt, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a kezén található kötés, melynek történetét elmesélte Joshinak.„Legyünk túl ezen, mert látom, hogy a kezemen lévő kötést nézed! Arról van szó, hogy belevágtam a lakásfelújításba és folyamatosan pakolászok, amivel sikerült megerőltetnem a kezemet, vagyis ínhüvely gyulladást kaptam. Az a helyzet, hogy a maximalizmusom miatt szinte csak az a jó, amit magam csinálok és ez lett ez eredménye” – árulta el a beszélgetés közben Ildikó, aki arról is beszélt, hogy nagyon sokat változott az elmúlt egy évben.

Sokkal nyugodtabb lett

„Hosszú évek óta nem találkoztam magammal, annyit rohantam. A járvány miatti leállásban lecsendesedtem minden értelemben. Nem csak nyugodtabb lettem, de a változás a zenémben is kiütközik. Csendesebb és érettebb zenék születtek és érettebb lettem magam is. Ötvenhat évesen meghallottam magamban az új hangokat és azt hiszem, maradok is ezeknél. Félretettem a sallangokat és már csak magamnak szeretnék megfelelni…” – mondta Joshi Bharatnak az énekesnő.

Ne hagyd ki! Megszólalt válásáról Keresztes Ildikó: örökké tartó házasságra vágyott

Az édesanyjával való viszonya

Az énekesnő a műsorban továbbá beszélt az édesanyjával való viszonyáról is, gondolatai rendkívül érzelmesek és meghatóak.

Imádja az édesanyját

„Az anyám egy olyan földöntúli lény, hogy hozzá képest a Teréz anya egy terrorista” – mondta viccesen a műsorban Ildikó, aki arról is beszélt, hogy a pandémia miatt nem szívesen engedi ki az utcára az idősödő anyukáját, mert nagyon félti.

Nem szégyell semmit

Ildikó arról is beszélt, hogy az elmúlt évtizedekből nincs olyan dolog, amit szégyellne. Nyilván neki is voltak hülyeségei a 20-as, 30-as éveiben, itt egy konkrét példát is hozott, amikor a hangját adta más arcokhoz, de ezek közül egyik sem olyan cselekedet, amit önmaga előtt ne tudna vállalni. A teljes beszélgetést itt tudod visszanézni.

A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Keresztes Ildikó, Fem3