Újabb fotók jelentek meg arról a Blikkben, hogy Várkonyi Andrea és a gázszerelőből lett milliárdos, Mészáros Lőrinc egy szállodából távoznak és egy fekete Mercedes kisbuszba ülnek be. Az olvasók egy része szerint Várkonyi meghízott és hozzáöregedett a nála idősebb Mészároshoz. Mások alapvetően kérdőjelezik meg a szerelmüket, megint mások szerint pedig magánügy az egész. Csetepaté a neten.

Előnytelen ruha

Várkonyi Andrea ismét előnytelen ruhát visel azokon a képeken, amit a Blikk hozott le. Az olvasói fotónak mondott képeken jól látszik, hogy az állítólagos szerelmesek éppen egy méregdrága szállodából jönnek ki, biztonsági emberek kíséretében.

Hasi zsír

Mészáros Lőrinc fehértalpú cipőt visel, farmer és fekete póló van rajta. Láthatóan fogyott az elmúlt időszakban, és az is látszik, hogy a férfiaknak milyen nehéz 50 év felett megszabadulni a hasi zsírtól. Mészáros Lőrincnek sem sikerült teljesen, pedig Várkonyi bizonyára mindent elkövetett, hogy trendibb, fittebb, fiatalabb legyen az új párja. EZT SE HAGYD KI: Mészáros Lőrinc egy strandpapucsban sétált Európa egyik legelegánsabb nyaralóhelyén a szomorúnak látszó Várkonyi Andreával

Felszedett kilók

Várkonyi szintén fehér sportcipőben, blúzban és virágos nadrágban látható a képeken. A ruházata a kommentelők szerint nagyon előnytelen, vagy “a buggyos ruhával akarja palástolni a felszedett kilókat.”

Boldogtalanság

A fészbúkozóknak az is feltűnt, hogy amit szeretnének elhitetni a fotókkal és a valóság között valami nem stimmel. Több hozzászóló is szóvá tette, hogy Várkonyi mennyit hízott és mennyire boldogtalannak látszanak mindketten. “Miért nem tudom elhinni, hogy ez egy igaz szerelem?” – teszik fel a kérdést a Facebookon.

Várkonyii Andrea rosszkedvű

Nem ez az első eset, hogy Várkonyi rosszkedvű Mészáros Lőrinc mellett. Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy gondterhelt arccal ücsörög a milliárdos mellett egy kézilabda meccsen. IDE KAPCSOLÓDIK: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea együtt szomorkodott a kézilabda meccsen – a pénz nem boldogít?

A mi pénzünkből élnek

A Blikk olvasói közül többen nyomdafestéket nem tűrően írnak Várkonyiról és Mészárosról, mégis van, aki arra hívja fel a figyelmet, hogy ez az egész magánügy és kinek mi köze hozzá. Ezt a hozzászólót alaposan kiosztották azzal, hogy közvetve „a mi pénzünkből élnek és virulnak”, így minden pillanatuk közügy. EZT OLVASTAD? Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea szerelmi fészkébe egy óriási páncélszekrényt emeltek be daruval

Különbségek

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea között 8 év a korkülönbség. Várkonyi 1974-ben, míg Mészáros 1966-ban született. Amikor Várkonyi az 1990-es években a Szegedi Orvostudományi Egyetemen tanult, aközben Mészáros Lőrinc – a Wikipédia szerint – az állami gázprogram kapcsán Alcsúton a faluban élőknek kötötte be a gázt.

Több férfin van túl Várkonyi

Várkonyi több celebkapcsolaton van túl. Orvos férjétől akkor vált el, amikor Bochkor Gáborral közös gyermekük született. A kapcsolata a rádióssal zátonyra futott, később Zsidró Tamás sztárfodrásszal volt együtt, utána közvélemény előtt névtelen kalandok következtek, majd a TV2-es pályafutása után megérkezett Mészáros Lőrincék tévéjéhez, amelyet Mészáros akkori felesége, Beatrix tulajdonában van.

Kiütötéses győzelem

A két asszony között gyorsan helycsere történt. Alig egy évvel Várkonyi szerződtetése után bejelentették, hogy Beatrix asszony és Lőrinc 33 év házasság, 3 közös gyermek után elválnak. Nem sokkal később pedig kiderült, hogy Várkonyi összejött Mészáros Lőrinccel.

Levették Várkonyit a képernyőről

Beatrix asszonynak nem lehetett könnyű feldolgozni, hogy olyan emberre bízta rá a tévéjének a legdrágább műsorait, aki végül összejött a férjével. Várkonyi műsorai később szép csendben lekerültek a képernyőről. EZT IS OLVASD EL: “Nem jön Jennifer Lopez az esküvőnkre!” – Várkonyi Andrea belerúgott az újságírókba, állítja Mészáros Lőrinccel történő egybekelésén nem lesz ott a popdíva

Senkit sem érdekel?

A volt műsorvezető láthatóan üzletasszonynak pozícionálja magát. Céget alapított, amely Mészáros Lőrinc egyik Andrássy úti ingatlanában van bejegyezve. Talán nemsokára a magyar Forbes címlapjára kerül, végül is az amerikai Forbes a milliárdos párjáról már úgy számolt be, hogy self-made man, vagyis saját erejéből lett milliárdos. Úgy tűnik egy idő után már senkit sem érdekel, honnét van a pénz. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc – BPK-montázs