A kapcsolódás a legtöbb esetben egy kellemes és intim jelentéssel bír, főleg, ha a párkapcsolatról és az együttlétről van szó. Már csak az a kérdés, hogyan kapcsolódik ez a saját jóllétünkhöz, hiszen a legtöbb esetben egy tabu témáról beszélünk. Pedig ennek nem kell kínosnak vagy kellemetlennek lennie, hiszen szabadon és nyíltan lehet arról beszélni, hogy kivel vagyunk éppen együtt és hogyan kapcsolódunk hozzá. Más téma, hogy ezt meg akarjuk-e osztani valakivel vagy sem. 

Milyen előnyei vannak az együttlétnek?

Ha valaki szexuális életet él, akkor annak bizony vannak egészségügyi előnyei. Az élvezet mellett a szex több mindennel kecsegtet, hiszen sokat hozzátesz a mindennapos jólléthez, a testi és a lelki kapcsolódáshoz. A Szeresdmagad.hu szexuális játékszereivel ráadásul nem lesz unalmas, még a sokadik alkalommal sem. Minden érintés, ami jót tesz a szívnek, az az egészségre is pozitív hatással van. Az izgalom például képes felgyorsítani a pulzust, így a percenkénti leütés elérheti a maximumát. Persze ez nem egyenlő egy kiadós sporttal, azért igencsak meg tudja izzasztani a feleket. 

Emellett hatással van a stresszre, hiszen a legtöbb esetben csökkenti, szinte meg is szünteti a mindennapos nehézségek által keletkezett stresszt. Ha tehát azt tapasztalja, hogy nem tud nyugodt maradni, akkor bár furcsának tűnhet, de egy kis intimitás, egy kiadós orgazmus sokat segíthet abban, hogy ellazuljon. A frusztráció enyhítésére kiváló megoldás tehát egy esti szex, amitől ráadásul jobban lehet majd aludni. 

Mi a helyzet az általános jólléttel?

Amennyiben gyakran van együtt a párjával, akár kettesben, akár valamilyen erotikus kellék társaságában, az bizony támogatja az általános vidámságot. Az élvezetes és egészséges szexuális élet hozzájárul ahhoz, hogy mind a ketten boldogok legyenek a mindennapokban, hiszen csökkentik a stresszt, jobban alszanak és persze van kivel megbeszélni a gondokat.

Ehhez azonban arra van szükség, hogy ügyeljen a kommunikációra. Mindig mondja el a másiknak, hogy mi esik jól és mi az, ami már sok. Ha nem figyel a vágyaira, akkor a szex nem lesz teljesen felhőtlen, az új dolgokat pedig nem tudják könnyebben beiktatni a mindennapokba. Legyen őszinte és nyitott, amennyire csak tudja, mondja el, hogy mit érez.

Milyen módjai vannak az intimitásnak?

Nem csak a szex lehet jó kapcsolódási pont, hiszen az intimitásnak másról is szólnia kell, mint a folyamatos ágyban hempergésről. Érdemes pár egyéb dolgot is kipróbálni annak érdekében, hogy még jobban felfedezhessék egymást. Az egyik ilyen a masszázs, hiszen ha egyikünknek nincsen éppen kedve a szexhez, viszont szeretne intim pillanatokat okozni a másiknak, akkor egy érzéki masszázs még beválhat. Fedezzék fel és ismerjék meg egymást a lehető legjobban, ez segít majd abban, hogy erősítsék a köteléket, sokkal intimebben tölthessék el az estéket. Elegendő lehet továbbá pár finom érintés főzés közben vagy filmnézés alatt, hiszen ezek mind-mind azt segítik elő, hogy a másikhoz kapcsolódjon valamilyen formában.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!