A koronavírussal küzdő Majka nemrégiben visszakerült a kórházba, ugyanis állapota rosszabbodott. A rapper családja, párja, Hajni és a gyerekeik és elkapták a betegséget.

Kiderült a ct eredménye

“Nagyon szerettem volna, ha reggel felkelek, elmegyek ct-re, és úgy jövök vissza, hogy javult a helyzet. Elmentem, bizakodó voltam, de már tegnap éreztem, hogy mintha a tüdőm rosszabb lenne. Az van, hogy azért ilyen fura a hangom, mert egész nap beszéltem. Nemhogy hazamenetel nem lesz, még minimum öt napig maradnom kell a kórházban” – mondta Majka a tegnap esti videóban.

Kapcsolódó!

Kiderült, milyen gyógyszerrel kezelik Majkát – Ilyen állapotban van most a kórházban lévő rapper – videó

Hiányzik neki a családja

“A kölykök és a Hajni nagyon hiányoznak, de el kell ismerjem, a legjobb helyen vagyok” – folytatta a rapper.

Magánszobában van

A videóból az is kiderül, hogy egyesek úgy tartják, Majoros exkluzív ellátást kap, míg az átlagember sokágyas kórteremben kénytelen kivárni betegsége végét.

Betámadták a kommentelők

„Mondhatnám, hogy celebeknek jár ez a szoba, de ez inkább azoknak jár, akit el akarnak dugni más elől. Lehet, hogy zavarnék másokat, lehet, sok ember slattyogna arra, ápolók, nővérek és mindenféle ember meg akarná nézni Majkát covidosan. Előttem egy olyan ember feküdt itt, aki nem celeb, de másféle figyelmet érdemelt. Más szempontból problémás. De eresszétek el ezt, engedd ezt el haver. (…) nem kell fújni a parazsat azzal, hogy ki milyen szobában van, egy egyszerű kórházi szobában vagyok” – mondta, illetve arról is beszélt, hogy egy vidéki kórházban ápolják, ahol állami ellátásban részesül, nem magánkórházban fekszik.