Kiderült, az egész Czutor család átesett a koronavíruson. A Belmondo énekese kórházba is került magas láza miatt.

Lecsúsztak a legjobb háromról

Czutor Zoli és Zsanett estek ki a Nyerő Párosból – megint – a tegnap esti adásban, lecsúsztak a legjobb háromból. Ma a Reggeli műsorában személyesen beszéltek volna a műsorról, de otthonról jelentkeztek be.

Elkapták a koronavírust

A műsorban elmondták nem tudtak eleget tenni a meghívásnak, mert családjuk koronavírusos lett és még lábadoznak. Zoli kórházba is került ott kapott kezelést. 39 fokos magas láza volt, de egyéb fájdalmak, szövődmények nem alakultak ki. Két-három kemény napon van túl elmondása szerint.

Ezt tanácsolták mindenkinek

Azt tanácsolta mindenkinek, hogy minden tünetet vegyünk komolyan, forduljon szakorvoshoz, ha észrevesszük magunkon. Szerinte az ő állapota azért súlyosbodott, mert nem állt le az énekléssel, ami a tüdejét igénybe vette. Zsaninak elveszett a szaglása, ízlése.

Már jobban vannak

Most már szerencsére jól vannak, ma telne le a karanténjuk, de még a hét végéig ráhúznak, csak hétfőtől hagyják el a házukat.

Jó terápia volt a műsor

Az énekes és párja természetesen beszéltek a Nyerő párosból való kiesésükről is, elmondták: ez egy nagyon jó terápia volt a kapcsolatuknak.

Kiemelt kép: Czutor Zoli és Zsanett – Rtl Klub