Nemcsak a honvédségtől, hanem munkahelyéről is kirakták azt a férfit, aki többször, brutálisan megverte menyasszonyát. Berni a napokban a Facebookon tette közé történetét.

Miután a rendőrség súlyos testi sértéssel meggyanúsította, és soron kívül felfüggesztették a tartalékos katonai szolgálatát, a Bors értesülései szerint még a munkahelyének is kénytelen volt hátat fordítani az az 52 éves férfi, aki múlt szombaton kis híján halálra verte a volt barátnőjét egy bujáki panzióban.

Az esetről a LikeNews.hu is többször beszámolt, a cikket itt és itt tudod elérni.

Az 52 éves férfi egy helyi oktatási központban dolgozott, ahol ingyenes képzéseket kellett szerveznie. Brutális tette után azonban felmondtak neki. A Bors pénteken céges telefonján próbálta elérni  K. I –t, de már csak egyik kollégájával tudott beszélni, aki megerősítette, hogy már nem dolgozik náluk.

K. I. az egyik Borsod megyei város impozáns, kertes házakkal övezett utcájában lakik. Sokáig kérlelte Bernadettet, hogy költözzön hozzá, de erre nem került sor. A férfi jelenleg a középiskolás fiával lakik egy óriási épületben.

„A felesége évekkel ezelőtt elköltözött. A nagyobbik fiú sem lakik már otthon, de őt a napokban láttam az udvaron. Amikor a gyerekek még kisebbek voltak, többször összejárt a szomszédokkal, de mostanában ez nem jellemző. Ennek ellenére nem mondanám zárkózott típusnak. Nem tudom, mi történhetett vele, sosem gondoltuk volna, hogy képes ilyesmire, nem így ismertük” –mondta az egyik szomszéd.

Mindeközben a bosszútól rettegő áldozat egy kicsit fellélegezhet, a Pásztói Járási Ügyészség az illetékes Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája felé indítványt tett arra, hogy rendelje el a gyanúsított Bernadett-től való távoltartását. A bűnismétlés megakadályozása érdekében ezt négy hónapra javasolták. A nő pénteken azt mondta, éppen a folytatólagos tanúkihallgatása zajlik a rendőrségen. K.I.-nek többek közt  fegyver- és gépészmérnök diplomái is vannak. Bernadett azt állítja, hogy intelligens, de veszélyes, nárcisztikus személyisége van. Az első bántalmazás után az egyik barátja azt javasolta neki, azonnal jelentse fel, de akkor még nem tette, vőlegénye tetteit betudta az alkoholnak.

Kiemelt kép: ATV