Másfél év szerelem, és egy év házasság után szakított Nacsa Olivér és Somossy Barbi. Az egykori szerelmesek közösségi oldalukon tudatták a hírt: közös döntés után beadták a válókeresetet.

Mindenkit váratlanul ért Nacsa Olivér és Somossy Barbi szakítása. Nyáron még családalapítási terveikről beszéltek, tegnap pedig a Facebookon jelentették be, hogy szakítanak. A humorista az alábbi posztot tett közé tegnap:

“Kedves barátaink, ismerőseink! Szeretnénk elejét venni mindenféle pletykának és találgatásnak, ezért Olivérrel arra gondoltunk, hogy mindezeket megelőzvén itt és most tájékoztatunk benneteket és a közvéleményt egy döntésről, amelyet közösen hoztunk meg, a szívünkben békével, hálával és egymás iránt érzett szeretettel. Vannak olyan értékes kapcsolatok az ember életében, melyek nem ugyanabban a formában folytatódnak 40 évig, de egy életre meghatározóak.Mindketten hálásak vagyunk, hogy megtaláltuk egymást és megadta a jó Isten ezt a másfél évet,amelyet közösen tölthettünk együtt boldogságban, szeretetben. Emberként továbbra sem fogjuk soha egymás kezét elengedni. Aki már élt párkapcsolatban, az tudja, hogy a miértek mindig a két ember legbennsőbb magánügyei. Köszönjük a szeretetet és az érdeklődést, jól vagyunk és örömmel tekintünk az új munkáink elé. Kérjük a fentiek tudomásul vételét, tiszteletben tartását és annak megértését, hogy a továbbiakban erről egyikünk sem kíván beszélni. Barbi és Olivér” 

A páros már a közös fotóikat is eltüntette a közösségi oldalaikról.

Nacsa Olivérnek ez már nem az első válása. 2013-ban szakított feleségével. Zsuzsi külföldön kapott munkát, a humorista sok időt töltött nála, de nem érezte jól magát ott, végül úgy döntöttek, hogy elválnak.

Két évvel ezelőtt a humorista és Pataki Szilvia színésznő ugyanígy közleményben jelentette be, hogy kapcsolatuk tönkrement. A Barátok közt egykori szereplőjével közvetlenül az esküvő előtt szakított.

Most pedig az M5 műsorvezetőjétől válik, pedig közös műsoruk is volt a kulturális csatornán.

Kiemelt kép: Forrás: TV2