Gáspár Zsolti az egész Gáspár család nevében elárulta, hogy nagy döntésre szánták el magukat a koronavírus elleni vakcinával kapcsolatban, ugyanis már mindannyiuknak elege van az egészből.

Napokon belül megérkezik a első adag

Napokon belül hazánkba is megérkezhet a védőoltás első adagja, amit először az egészségügyi dolgozók kaphatnak meg, utána pedig a lakosság számára is elérhetővé válik.

Gáspárék beoltatják magukat

„Mindenki regisztráljon, aki csak tud! Muszáj vigyáznunk apáinkra, a feleségeinkre, a testvéreinkre. Én kedd reggel már regisztráltam is a családdal együtt, egyszerű, gyors, néhány kattintás az egész. Biztonságos a vakcina, nem lesz probléma, be van vizsgálva, erről egy orvos barátommal is sokat beszélgettem. Mindenkit arra kérek, hogy kövessék a példánkat” – árulta el Gáspár Zsolti a Ripostnak.

Az egészségügyben dolgozókat is megemlítette

Győzike testvére az orvosok és ápolók kitartó, alázatos munkáját is megköszönte.

„Nagyon köszönjük az orvosok, a kórházi dolgozók áldozatos munkáját. Különösen most, az ünnepi időszakban. Itt a karácsony, de ők még ekkor is egész nap dolgoznak, nem lehetünk nekik elég hálásak”  – nyilatkozta Zsolti a lapnak.

Gáspár Győzőék egy barátja koronavírusban hunyt el

Pár napja a LikeNews is megírta, hogy Zsolti fivére Győzike és felesége Bea egy barátjukat gyászolják. Bea elmondta, hogy elhunyt barátjuk egy 55 éves mentőtiszt volt tele életerővel, ám a vírust az ő szervezete sem tudta leküzdeni.

Szeretné megkapni a védőoltást

Gáspár Győző felesége eddig is úgy gondolta, hogy a vakcina jelenti a megoldást a járványhelyzetre, most már szeretne az elsők között lenni, akik megkapják.

Már regisztrált is

“Egyetlen percig sem volt kérdés számomra, hogy a védőoltás jelenti az egyetlen megoldást a vírus ellen, de eddig úgy voltam vele, hogy kivárok és nem sietem el a beadatást. Most viszont azt szeretném, ha mielőbb megkaphatnám én is és a családtagjaim is. Már regisztráltam is az online felületen. Bízom a hazai szakemberekben, akik majd engedélyezik a szérumot, és nem foglalkozom a rengeteg virusszkeptikussal, akik mindenféle ál és rémhírt terjesztenek az interneten”  – mondta Bea néhány nappal ezelőtt a Ripostnak.

Közel egy évig nem beszéltek egymással

A Gáspár testvérek Győző és Zsolti közel egy évig nem tartották a kapcsolatot, de nemrégiben elásták a csatabárdot.

Édesanyjuk sírjánál békültek ki

A LikeNews is beszámolta róla, hogy a fivérek elhunyt édesanyjuk sírjánál békültek ki.

Kiemelt kép: Gáspár Zsolt TV2