Letartóztatták azt a pultost, akinek jelenlétében kikötözték és magára hagyták az ittas férfit a Fejér megyei Nagylokon. A férfi reggelre meghalt.  

2019. november 28-án, a nagylóki kocsmában, egy helyi lakost leitattak, csípős paprikás cigarettát szivattak vele, majd a teraszon kikötözték és magára hagyták. Mindezt a pultos telefonjával rögzítette és szétküldte ismerőseinek. A férfi reggelre meghalt.

A LikeNews.hu a tragédiáról írt cikkeit ide kattintva tudod elolvasni.

Eddig három férfit tartóztattak le. A napokban azonban a pultost is őrizetbe vették.

A vád szerint jelenleg letartóztatásban lévő három terhelt, észlelve a teraszon alvó sértettet úgy döntött, hogy a székhez kötözik. Ennek érdekében az egyik gyanúsított a terhelttől szigetelőszalagot vásárolt, majd a terhelt jelenlétében a férfira egy másik széket borított, a két széket az abban elhelyezkedő sértettel a kötözőszalaggal áttekerte, a végtagjait a székek lábaihoz, illetve karfáihoz rögzítette. A terhelt mobiltelefonjával a megkötözött sértettet lefényképezte, majd a képet az ismerőseinek elküldte. A fényképfelvétel egy internetes közösségi oldalra is felkerült. A négy gyanúsított a zárást követően a helyszínről együtt távozott, azonban az alvó, megkötözött sértettet magára hagyták –írja a deltahírek.hu

A mozgásában korlátozott, önmentésre képtelen férfi az éjszaka folyamán megpróbált a kötözésből kiszabadulni, amelynek során a székekkel együtt felborult, majd a hajnali órákban a terasz padlóján kihűlés következtében elhunyt.

A bíróság szerint alaposan lehet tartani attól, hogy a pultos elszökik vagy elrejtőzik, ezért rendelték el a nő letartóztatását.

Kiemelt kép: vezetőszáron a pultos – Forrás: deltahírek.hu/Ács Krisztián