Megölte nagymamáját, majd elásta a holttestet egy 25 éves férfi Baján. Az idős asszonyt lánya kezdte el keresni.

Beismerte egy 25 éves bajai férfi, hogy megölte nagymamáját szerdán, aztán a holttestét elásta az asszony pincéjében. A gyilkos anyja jelentette be, hogy nem találják a nyugdíjast. A nyomozók hamar rájöttek, mi történhetett. Halált okozó testi sértéssel gyanúsították meg az áldozat unokáját.

Január 9-én 14 óra 15 perckor hívta egy helyi nő a Bajai Rendőrkapitányságot azzal, hogy eltűnt az édesanyja. Amikor a nyomozók megismerték az eset körülményeit, azonnal felmerült bennük a bűncselekmény gyanúja. Mindenkit kihallgattak, aki kapcsolatban állt a 79 éves asszonnyal, akinek a holttestére végül az otthonában találtak rá, gyilkosa a pincében ásta el. 

A nyomozók arra jutottak hogy az unokája végezhetett vele,aki szerdán támadt rá, ebbe halt bele a nyugdíjas nagymama. Aztán a testét megpróbálta eltüntetni a gyilkosa.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályahalált okozó testi sértés miatt indított nyomozást a 25 éves bajai férfival szemben.A gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett. A fiatalt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu