Ma 80 éves Pécsi Ildikó. A színésznő szűk családi körben ünnepel, nagyobbik unokájával azonban most sem békült ki.

A ma 80 éves Pécsi Ildikó már megkapta a legnagyobb ajándékot az élettől, hiszen férjével, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgóval töltheti a jeles napot. Néhány éve erre ugyanis ők maguk is kevés esélyt adtak.

„Én már túl vagyok azon, hogy ünnepeljek, meg számoljam a gyertyákat vagy az éveket. Jól vagyok, és ez az én esetemben már nagydolog, sokáig szeretnék élni, nem akarok még meghalni” –mondta a Blikknek a színésznő.

„Ajándék sem kell, bár a fiam biztosan hoz valamit, de nekem a legnagyobb ajándék, hogy még él a férjem. Amikor pár éve a kórházban azt mondták, hogy Lajos halálos beteg…, akkor megállt velünk a világ. Én csak annyit kértem, hogy szeretném hazahozni, hogy velem legyen itthon, majd én ápolom őt. No, akkor biztos nem gondoltam, hogy nem olyan sok idő múlva majd ő megy a boltba” – tette hozzá Pécsi Ildikó.

A színésznő és a férje hosszú hónapokig szinte ki sem mozdult otthonról, ám az egykori sportoló már rendszeresen maga végzi a bevásárlást.

„Van egy régi, öreg kis kocsink, néha azzal megy le a boltba, és megvesz mindent, ami kell, vagy amit megkíván, mostanában például sok almát eszik. Nekem vigyáznom kell, hogy miből mennyit eszem, mert cukros vagyok, reggelente inzulinoznom kell magamat, nem egyszerű” – folytatta Pécsi Ildikó.

Kitagadta unokáját

A színésznő mögött nehéz évek vannak, ugyanis hosszú évekig pereskedett volt menyével, majd unokájával gyűlt meg a baja, aki többszöri felszólítás ellenére sem hagyta el Pécsi házát.

„Nem tudom, mi van az unokámmal, nem beszélünk. Azt sem tudom, hogy ott lakik-e még, én csak a számlákat fizetem, de az egészre még gondolni sem szeretek. Kaptam egy új unokát, aki már nagy, elmúlt kétéves. Beszél, mondja a magáét, gyakran jönnek hozzánk, gyönyörű gyerek, vele kárpótolt minket az élet”

A LikeNews.hu Pécsi Ildikó és unokája kálváriájáról itt írt.

Elmarad a városi ünnepség

Pécsi Ildikó a Pest megyei Gödöllő él. A város vezetősége hatalmas ünnepségen szerette volna köszönteni a színésznőt, ám úgy néz ki, ezzel még jó pár hónapot várni kell. Így csak szűk körben ünnepelték Pécsi Ildikót, aki hosszú idő után most először mozdulhatott ki otthonról.

„Most úgy néz ki, legkorábban ősszel tudjuk megtartani az eseményt a Gödöllői Királyi Kastélyban. Szeretnénk, ha barátok, pályatársak és rajongók is jelen lehetnének, és egy kis műsorral is készülünk majd” – mondta Péterfi Csaba, a vezetőség kommunikációs igazgatója.

Kiemelt kép: Pécsi Ildikó – Forrás: ATV