Halgas Tibor a negyedik, aki meghalt a Fradi bajnokcsapatából – hárman autóbalesetben hunytak el

A 2000-2001-es Fradi bajnokcsapatából már négyen nincsenek életben. Köztük hárman autóbalesetben, kedden Halgas Tibor, haltak meg.

Mindenkit megrázott Halgas Tiborkedd esti halála. Az egykori focista autóbalesetben veszítette életét Budapesten, a Ferihegyi úton A tragédiát egy felelőtlenül és szabálytalanul előző taxis okozta, akinek jogosítványa sem volt, ugyanis vezetői engedélyét a büntetőpontjai miatt bevonták.

A LikeNews.hu összes cikkét a Ferihegyi úti balesetről ide kattintva tudod elérni.

A trénerként tevékenykedő korábbi futballista tagja volt a Ferencváros 2000–2001-es bajnokcsapatának. Ami igazán megdöbbentő, hogy abból az együttesből négyen már nincsenek közöttünk… Halgason kívül Nagy Norbert és Gajda Istvánis autóbalesetben hunyt el. A 16-szoros válogatott Nagy 2003 májusában, Szombathely határában, a DVTK-ban és a Siófokban is megforduló Gajda pedig 2011 novemberében az M7-es autópályán, a pákozdi pihenőhely közelében szenvedett tragikus kimenetelű közlekedési szerencsétlenséget. A Fradin kívül a ZTE-ben és a Békéscsabában is védő Vámos János 2019 februárjában halt meg.

Az egykori csapattársak számára ijesztő, mennyire kegyetlen a sors. Felfoghatatlannak vélik, hogy a 2001-ben bajnoki címet ünneplő gárdából már négyen eltávoztak az élők sorából.

„Még belegondolni is borzasztó ebbe. Igazán csak ilyenkor tudatosul bennem, hogy nem tudjuk, meddig tart az életünk, sajnos bármelyik pillanatban véget érhet…” – mondta a Blikknek Gyepes Gábor  a Fradi 26-szoros magyar válogatott korábbi védője. „Tibi halála azért is rázott meg különösen, mert velem egykorú volt. Borzasztó érzés, hogy már nincs köztünk, ahogy Norbi, Pista és Jani elvesztésére gondolni is nagyon felkavaró.”

A zöld-fehér klub legendás korábbi játékosa, Lipcsei Péter hasonlóképp nyilatkozott a Blikknek. „Azért is különösen fájó számomra a haláluk, mert a legtöbben fiatalabbak voltak nálam, tényleg előttük állt az élet. Ilyenkor az ember keresi az okokat, de nem találja” – árulta el a jelenleg az NB II-es Soroksár edzőjeként tevékenykedő szakember.

Megemlékeztek a focistáról

A Ferencváros focicsapatának játékosai a Honvéd elleni (0-0) hazai bajnoki meccsen Halgas emlékére fekete karszalagot viseltek. A találkozót megelőzően pedig egyperces gyászszünetet tartottak az elhunyt tiszteletére.

Kiemelt kép: Halgas Tibor – Forrás: ulloi129.hu