A három művész mindegyike átesett már a koronavíruson, azonban a mai napig tapasztalják a szövődményeket. Most elmesélték, hogyan érzik magukat hetekkel a betegség után. 

Nehéz időszak van mögöttük

Nehéz időszakon van túl Király Linda, Majka és Nagy Sanyi, akik mindegyike átesett már a koronavíruson. Az előadók most arról meséltek, miként élték meg mindezt és milyen szövődményekkel küzdenek. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagy Sanyi a mai napig érzi a vírus utóhatásait

„Fizikálisan és mentálisan is nehéz időszak volt, elzárva mindenkitől, legyengülve. Az ízlésem és a szaglásom elment, egyszer be is lázasodtam. Sajnos a mai napig érzem a vírus utóhatását, vérnyomáscsökkentőt kell szednem. Bízom benne, hogy ez csak kúraszerű lesz, aztán helyreáll, de benne van a pakliban, hogy a vírus szövődményeként ez már így marad” – mondta Nagy Sanyi színész, akihez hasonlóan Király Linda is érzi a vírus utóhatását.

Linda még mindig nehezen veszi a levegőt

„Már 3-4 hónap eltelt a betegségem óta, de még mindig nem úgy veszem a levegőt, ahogy előtte. Érzem a tüdőmön, a torkomban, sokkal jobban oda kell figyelnem, amikor énekelek. Ettől függetlenül jól vagyok, már edzek, nagy dózisú vitamint szedek és hangterápiára járok, hogy különféle gyakorlatokkal még jobban össze tudjuk simítani a hangokat” – árulta el Király Linda.

Senkit nem engedett a közelébe

Arról, hogy Király Linda átesett a betegségen itt a LikeNews hírportálon is beszámoltunk. Mint megírtuk az énekesnő senkit nem engedett a közelébe, nehogy megfertőzzön bárkit is, így a kutyájával zárkózott be a lakásába.

Ezek voltak a tünetei

“Nem volt kellemes, az elején nem gondoltam, hogy ebből bármi lesz, pici migrénem volt, majd eltűnt az ízlelésem és a szaglásom. Pár nappal később egyszerűen levegőt nem kaptam olyan volt, mintha elefánt ülne a mellkasomon” – mondta Linda a Blikk műsorában.

14 napig volt beteg

“Szörnyű volt, 14 napig tartott. Lázam nem volt, de folyamatosan rázott a hideg. (…) Semmi energiám nem volt, tényleg nagyon rosszul voltam” – folytatta a kálváriáját Linda.

Majka is beteg volt

„Két hétig voltam kórházban, de utána is még 3-4 hétig sz@rul voltam. Nagyon lassan kezdtem el újra mozogni, gyalogolni, aztán futni, ma már újra megy a napi 10 km is. Emellett elkezdtem futball személyi edzésre járni. Nem azért, hogy profi legyek, hanem hogy bírjam a kis sprinteket, az intervall edzést. Ha 2044-ben talán újra koncertezhetünk, fontos, hogy bírjam a szöveget és az ugrálást egyszerre a színpadon. Most ezen is dolgozom, hogy ez menjen” – tette hozzá Majka a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak. 

Aggódtak érte a rajongók

Majka koronavírusos időszakáról itt a LikeNews hírportálon is rendszeresen beszámoltunk, a rapper ugyanis videónaplót vezetett a YouTubeon. Pár napig aggódtak is érte a rajongók, mert elmaradtak a szokásos bejelentkezések, ám szerencsére Majka végül teljesen felépült. Majka koronavírus naplóját itt találod.

A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Nagy Sanyi, Király Linda, Majka – LikeNews montázs, RTL Klub, TV2