Nem akarja elhagyni azt a házat Szilágyi István özvegye, ahol fia kegyetlenül végzett férjével. Az idős asszony a gyilkosság utáni éjszakát is ott töltötte.

Áram sincs abban a Budapest külvárosában található házban, ahol Szilágyi István élt feleségével és fiával. Amit arról a LikeNews.hu is beszámolt, az ország Lópici Gáspárját fia minden bizonnyal egy kalapáccsal agyonverte vasárnap reggel.

A szörnyű tett után a rendőrség az özvegyet és a fiát elvitte kihallgatásra. Este, miután kihallgatták, az idős asszony hazatért.

Az egyébként is mélyszegénységben élő Szilágyiék háza rettenetes állapotban van. Nincs áram a házban, valamint a gyilkosság nyomai is megmaradtak a berendezéséken. Ennek ellenére Joli néni már aznap ragaszkodott ahhoz, hogy továbbra is ott lakjon.

Az önkormányzat felajánlotta, hogy elhelyezi Szilágyi István özvegyét. Hétfőn többen is győzködték az özvegyet, hogy hagyja el a házat. Valamint egy alapos lomtalanítást és takarítást is megszerveztek, amelyre a napokban kerül sor.

A LikeNews.hu cikkeit Szilágyi István tragikus haláláról ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: Szilágyi István