Persze valahol ez várható volt, hiszen Müller Cecília lassan egy éve része a mindennapjaink, így alapvetően annyira nem meglepő, hogy az idei farsangi szezont is uralja.

Kreativitásból ötös

Ez a 9 éves kisfiú pedig be is vetette az idei év legkreatívabb ötletét, hiszen Müller Cecília bőrébe bújt a farsangi bál erejéig.

Micsoda ötlet!

Az ötletes jelmez persze hatalmas sikert aratott, az édesanya pedig a szeretlekmagyarorszag.hu megkeresésére elmondta, hogy hétfő óta gondolkodtak rajta, milyen jelmezbe bújjon a gyermek. A kisfiú az anyukája minden javaslatára nemleges választ adott, mire az anya poénból bedobta, hogy akkor legyél Müller Cecília. Erre pedig már a kisfiú szeme is felcsillant. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem kellett hozzá sok minden

A kivitelezéshez nem is kellett sok minden, csupán egy paróka, egy szemüveg, egy csinos blúz, gy nyaklánc és persze az elmaradhatatlan kellék: a pulpitus.

Ez is érdekelhet: Megint nagy a baj? Müller Cecília elmondta, hány magyarnál azonosították a brit vírus mutációt

Szuper kivitelezés

Fotó: Facebook

Hatalmas siker

A kisfiú persze hatalmas sikert aratott a bálon, osztálytársai és osztályfönőke tetszését is elnyerte az ötletes gúnya, így a kissrác meg is nyerte a jelmezversenyt.

A Facebookon is imádják

Az Asszonysutyorgó nevű Facebook-csoportban is rengeteg dicséretet kapott, miután az anyukája mutatott róla egy képet, amire már több mint 10 ezer reakció érkezett.

Ne hagyd ki! Marad az extrém hideg – A fél országra figyelmeztetést adtak ki

Ezt mondta az édesanya

Az édesanya természetesen leszögezte, hogy a jelmez ötlete egyáltalán nem bántó szándékkal született, csak szerettek volna egy kis vidámságot csempészni ebbe a nyomasztó időszakba. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció, Freepik