Döbbenetes élményben volt része nemrégiben egy Coloradoban élő magyar családnak: Eliz Orban két éves kislánya ugyanis nem szerette volna felvenni a maszkot, ám emiatt a személyzet leszállította őket a repülőről. A hihetetlen esetről az anyuka Twitter oldalán számolt be.

Megalázó pillanatok

A United Airlines légitársasága a megalázó eset kapcsán annyit mondott, hogy minden két éves és annál idősebb utasuknak kötelező a szájmaszk viselése a járataikon.

Az anyuka videója futótűzként terjedt

Az elképesztő esetről az anyuka osztott meg egy videót a közösségi felületein, ami azonnal futótűzként kezdett terjedni a médiában.

Közel 5 milliós nézettség

A felvételt eddig közel 5 millióan látták. Eliza, a férje és a lányuk Denverből akartak elutazni az ünnepekre a nagyszülőkhöz Newarkba.

Nem hitték el, ami történik

„Ma leszálltottak minket a United Airlines járatáról, ami Newarkba indult ugyanis a két éves gyerekünk nem teljesítette az előírásokat és nem viselt maszkot” – írta a közösségi oldalán az anyuka.

Rendszeresen utaznak

Az anyuka  a Fox Newsnak elmondta, hogy rendszeresen utaznak a légitársaság járataival, tavaszi útjuk során pedig semmi probléma nem volt.

Már a beszállásnál gondok voltak

Az édesanya a lapnak elárulta, hogy egyébként ezúttal már a beszállásnál problémák voltak ,a személyzet nagyon udvariatlanul viselkedett velük.

Nem lehetett meggyőzni a személyzetet

Mikor a légiutas-kísérő felszólította őket, hogy a gyermek is viselje a maszkját, Eliz férje felajánlotta, hogy végig lányuk szája előtt fogja tartani. Végül az egyik utaskísérő megkérte őket, hogy hagyják el a gép fedélzetét.

Ezzel magyarázta a történteket a légitársaság

A légitársaság végül azzal magyarázta a történteket, hogy számukra az első az utasok és alkalmazottak egészsége.

Itt az anyuka videója:

Kiemelt kép: videó részlet