Itt az esküvőszezon, jönnek a keresztelők, a nyári születésnapok, a babazsúrok és más fontos események, amikre mi, szülők szeretnénk a lehető legcsinosabban kiöltöztetni a csemetéinket. A gyerekcipők esetében azonban a külcsín mellett fokozottan figyelni kell a kényelemre és az egészségre is, hiszen 18 éves korig több fejlődési szakaszon megy át a gyerekek lába. Lássuk, hogy milyen cipőmárkát ajánlanak a Levendula Gyerekcipő szakértő munkatársai.

Elegáns, kényelmes, olasz és gyerekeknek való, mi az? Hát, bizony a Primigi nyári szandáljai!

A Primigi alkalmi szandáljai igazi prémium élményt nyújtanak: talpuk extra hajlékony, súlyuk pehelykönnyű, a csupa bőrből készült, lélegző talpbetétjük pedig memóriahabos. Mindemellett pedig, az olasz elegancia stílusjegyeit hordozzák magukon. Hát, nem tökéletesek?

(Más, megbízható márkák is érdekelnek? A 11 év tapasztalattal rendelkező, Levendula Gyerekcipő kínálatában még találsz jónéhány szuper alkalmi cipőt!)

Zárt és nyitott változatban is elérhetőek

Sokan inkább extra elegáns, zárt kiscipőt választanak a jeles alkalmakra. Nagy előnyük, hogy a nyári időszak után még ősszel is hordhatják őket a gyerekek.

Fiúknak és lányoknak egyaránt megfelelő

Fiúknak és lányoknak is készít cipőket a Primigi, így nem kell sokáig keresgélni, ha ellenkező nemű testvéreknek van szüksége egy szuper alkalmi cipőre.

Primigi minden korosztálynak

Jó hír, hogy soká nőnek ki a gyerekek a Primigi márkából: ugyanis a 12 hónapos korú gyerekektől (18-as méret), egészen az iskolás korú gyerekeknek is készítenek cipőket.A Levendula Gyerekcipőnél ráadásul hatalmas a választék, így nem kell félni, hogy nem találtok a méretet a nektek tetsző modellből.

Nem csak elegáns, hanem sportos és téli is lehet

Ha valaki beleszeret a Primigi elegáns nyári szandáljaiba, akkor jó hír, hogy sportosabb, átmeneti cipőket, valamint téli csizmákat és bakancsokat (Gore-tex, vízálló, bundás változatokban) is talál a kínálatukban.

Nem tudod milyen méretre van szükségetek? Ne csüggedj!

A méretválasztással sok gond szokott lenni, ám a Primigi ebben is élen jár! Töltsd le és nyomtasd ki a Primigi lábmérő eszközét, így kényelmesen, otthonról is megrendelheted a cipőt a Levendula Gyerekcipő webshopjából!

Támogatott tartalom. Ha ön is szeretne ilyent, Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő hírportálján, akkor kattintson ide!