Instagram oldalán beszélt arról Pásztor Anna, hogy még a Dancing with the Stars alatt bordatörést szenvedett, s bár már túl van a nehezén orvosa szerint a szerencsének köszönheti, hogy él.

Egy emelésnél sérült meg

Az énekesnő október végén, a Dancing with the Stars adása alatt sérült le egy emelésnél – akkor azt mondták neki, bordaközi izomhúzódása van. Január elején felkeresett egy másik orvost, aki akkor közölte vele, hogy bár bordája eltörött, csodával határos módon majdnem teljesen összeforrt. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezt mondta neki az orvosa

“Heves táncikálása közepette, esetleg vigyen gyertyát egy közeli templom falára, hogy nem engedte a Jóisten, hogy átszúrja a törött borda a tüdejét…”

Nagy szerencséje volt

Uh…azért ez egy közelben becsapódott kézigránát volt!!! (Dancing with the stars 3. adásának főpróbáján sérültem le egy emelésnél, akkor bordaközi izomhúzódást mondott a helybeli doki, kaptam izomlazítót, fájdalomcsillapítót, és a tánc megállíthatatlan szenvedélyét, ami tovább hajtott!!!)

FRISS! Radics Gigi döbbenetes vallomása: szülés utáni depresszióval küzdött

Terve lehet vele az égieknek

„Terve lehet velem a Föntieknek, hogy így vigyáznak rám…pedig mindig fejest ugrok a mélyvizekbe, csak győzzem meghálálni!:) Akkor jövő héttől, lassanként de beindítom megint a rakétákat:)))) Kalandra fel, köszönöm Élet!!!:)” – zárta a posztját Anna.

Itt a teljes bejegyzés

Elképesztőt alakítottak a Dancing with the Starsban

Mint ismert Pásztor Anna és táncpartnere, Köcse György harmadikak lettek a versenyben, ám sokak számára ők nyerték meg azt, ugyanis páratlan teljesítményt nyújtottak.

Többször elsírta magát

„A tánctanuláskor nem homályosság van néhány napig, hanem konkrétan sírunk. Én minden héten másért sírok. Van, hogy sérülés miatt, mert egy bordaközi izomhúzódás 4 hét és olyan, mintha egy konyhakést beszúrnának a bordáid közé. Így emelnek, így csinálod a táncot…” – vallotta be még a műsor ideje alatt Anna. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Pásztor Anna – Köcse György, TV2