A családfő elérkezettnek látta az időt, hogy megkérdezze feleségét, mire vágyik karácsony alkalmából. A válasz azonban igencsak meglepte.

Az ajándékok beszerzése

Karácsony közeledtével az Emilio família is igyekszik alaposan felkészülni az ünnepekre, legyen szó takarításról, bevásárlásról vagy az ajándékok beszerzéséről, semmit sem hagynak az utolsó pillanatra.

Megkérdezte feleségét, mire vágyna

Éppen ezért Emilio úgy döntött, tesz egy kört a családban és megkérdezi, ki, milyen ajándékra vágyna.

FRISS! Újra összecsapnak a Bajnokok és a Kihívók – Ekkor startol el az Exatlon Hungary 3. évada

Vivike már tudja, mit szeretne

„Minden évben megvan az ötlet és az elképzelés, de rá is szoktam kérdezni ki, mire vágyna igazán. Vivike már korábban megsúgta a Jézuskának, hogy egy igazán szép táncruhát szeretne. Jöhetnek a rojtok, a flitterek és persze a tánc cipő sem maradhat el” – mondta Emilio, aki feleségét is megkérdezte, mivel lephetné őt meg karácsonyra.

Nagy munka

Emilio nagyon figyelmes

„Emil mindig nagyon figyelmes, egyébként is szeret kedveskedni, meglepni, nem csak akkor, amikor ünnep van. Épp a karácsonyi menün gondolkodtam, amikor rákérdezett, mit szeretnék. Azonnal rávágtam, hogy kacsacombokat. Az a helyzet, hogy idén – különösen a járványhelyzetre való tekintettel – nem vágyom semmire, csak arra, hogy együtt legyünk és – mértékkel ugyan – de jókat együnk. Nagy öröm számomra, ha Emil meglep egy-két különleges, ünnepi alapanyaggal. Nálunk nemcsak tradicionális ételek készülnek ilyenkor, de tengeri herkentyűk is kerülnek az asztalra. Halászlé, kacsa-húsleves maceszgombóccal, a szabolcsi töltött káposztába libamell kerül, készül majd sült kacsacomb juhtúrós sztrapacskával és a báránycsülök sem maradhat el. Biztos, hogy nagyon jóízűeket eszünk majd, de azért a kis csengő végig ott fog szólni, hogy mindent csak mértékkel!” – tette hozzá a SlágerTV-n látható Drága családomban Tina. 

EZ IS ÉRDEKELHET: L.L. Junior volt párjának újra át kellett élnie fiúk halálának pillanatait – összetört a helyszíni szemlén

Emilio is besegít

Kiemelt kép: Emilio és Tina, Sláger TV