L.L. Junior volt párjának Hopp Csillának vissza kellett mennie kisfiúk halálának a helyszínére, ahol tavaly augusztusban halálra gázolták a gyermeket, miután kifutott az úttestre.

A szemtanúk is jelen voltak

Nem csak az édesanya, de a baleset szemtanúi is jelen voltak a helyszíni szemlén, ami a nyomozás szempontjából nagyon fontos volt, hogy rekonstruálják az eseményeket.

Felkavarta a visszatérés

Hopp Csilla tisztában volt vele, hogy vissza kell majd térnie a baleset helyszínére, de érthető módon így is teljesen összetört. A fiatal nő ügyvédje dr. Horváth B. Gábor a Borsnak elmondta, hogy kegyetlen dolog volt az ügyfele számára visszatérnie a tragédia helyszínére és újra átélnie. A szemle az ellentétes tanúvallomások miatt volt rendkívül fontos.

Nem egyeznek a vallomások a szemtanúkkal

Csilla és a barátnője vallomása, aki szintén ott volt a tragédia bekövetkeztekor sokszor ellentétes dolgokat állítanak a szemtanúkkal szemben, például abban sincs egyetértés, hogy Csilla fogta-e, vagy sem a kisfiú kezét.

A kamera nem segít

„Csilla ismét elmondta, hogy fogta a kezét a kisfiának, valaki ugyanezt állítja, de van, aki szerint nem fogta. Bár volt kamera, az épp másfelé mozgott a tragikus másodpercekben, így csak a helyszíni szemle lendítheti előre a nyomozást” – mondta a férfi a lapnak.

Az ügyvéd szerint meg kell szüntetni a nyomozást Csilla ellen

A szemle dokumentációját szakértők fogják kielemezni, de az ügyvéd határozottan kijelentette, hogy a nyomozást az édesanya ellen meg kell szüntetni, ugyanis a gyanúsításnak nincsen jogalapja.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Tragédia: koronavírusban elhunyt Egerszegi Judit színésznő, L.L Junior anyósa

Tavaly történt a tragédia

L.L. Junior kisfiát tavaly augusztusban gázolta halálra egy autós Zuglóban. A gyermek át akart szaladni a zebrán az út túloldalára, amikor bekövetkezett a tragédia.

Junior egy koncert után tudta meg, hogy mi történt

Csillának és Lacikának végig kellett néznie, ahogy a családjuk legkisebb tagját örökre elveszítik, L.L. Junior pedig mindeközben élete legborzalmasabb autóútján vett részt: épp vidéken koncertezett, amikor értesítették őt a balesetről.

„Egy fesztiválon voltam, épp lejöttem a színpadról, amikor csörgött a telefonom. Csilla barátnője hívott, elmondta, hogy nagyon nagy a baj, történt egy baleset, és a gyermekemet éppen újraélesztik. Kétszázhatvan kilométerre, Esztáron voltam, és azonnal elindultam Budapestre. Közben a fiam életéért könyörögtem, de tudtam, egyre kevesebb az esély… Könyörögtem, zokogva imádkoztam az autóban, hogy ne vegye el tőlem a Jóisten Dávidot. El is ájultam a kocsiban, fellocsoltak vízzel, három órán keresztül okoltam magamat, hogy miért nem voltam ott vele…” – mondta el a Tények Plusznak tavaly szeptemberben L.L. Junior.

Kiemelt kép: L.L. Junior