Istenes Bence az újraindult Youtube-csatornáján, az IstenEstben vállalta be, hogy őszintén beszél az életéről és a Csobot Adéllal való párkapcsolatáról is. A műsorvezető az adásban a monogámiát dobta fel témaként, amit olyan vendégekkel fejtegetett, mint Járai Márk, Fluor Tomi, és Marics Péter. Bence és Adél nemrégiben az Életünk története című műsorban beszélt a kapcsolatukról és a megcsalásról.

Szerinte nehéz monogámnak lenni

Istenes Bence a műsorban őszintén bevallotta, hogy szerinte nehéz monogámnak lenni, azaz csak egy társsal leélni az életet. “34 éves fejjel ma azt gondolom, ez nagyon nehéz. Ez valamiért rosszul van kitalálva, mert nem működik a monogámia szerintem, nem így vagyunk kódolva mi, emberek, azt gondolom” – mondta a műsorvezető. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hiányoznak a pillangók

Bence hozzátette, hogy nem csak neki, de párjának Adélnak is hiányoznak azok a bizonyos pillangók a hasából, ami általában az új kapcsolatokban jellemző, amikor még minden friss és izgalmas. Idővel Bence szerint ez az érzés elveszik mindkét ember részéről.

Ezt mondta a kapcsolatukról

“Mi nyolc éve vagyunk együtt. Nem tudsz nyolc év után úgy hozzányúlni a párodhoz, mint ahogyan az első érintkezésekkor, az első hetekben vagy akár az első években. Képtelen vagy úgy megsimogatni, nem tudod úgy kicsalni azt az érzést belőle, nem érzed többé ugyanazt, mint amikor szerelmes vagy, amikor még izgulsz” – folytatta Bence a beszélgetés során.

Nem akarná, hogy Adél mással találkozzon

Annak ellenére, hogy a monogámiát nem tartja egyszerűnek, Bencének az a gondolat sem tetszik, hogy Adél egy másik férfival találkozzon. “Nem tudnám elviselni, hogy Adél azt mondja, megyek és találkozom valakivel háromkor. Ám közben valami alternatív megoldást keresni kell. Erről beszélgetünk őszintén Adéllal és ez egy kapcsolat igazi mélysége. Ő ugyanúgy elmondja, hogy vágyik arra az érzésre, amikor egy fiú úgy mosolyog rá és ő úgy mosolyog vissza, hogy az ember érez valamit a hasában. Ezt már nem érezni egy hosszú kapcsolatban, de attól ugyanúgy van egy lelki kötődésünk, megtaláltuk a társunkat. Csak úgy gondolom, ez a rendszer a mai világban már nem így működik” – fejtette ki a műsorvezető.

A kezdeti izgalom hiányzik

Adél és Bence arra jutottak, hogy a kapcsolatukból a kezdeti izgalom hiányzik, ám Bence nem árulta el, hogy nekik mi lesz a megoldásuk erre a problémára – írja a Blikk.

Járaiék nyitott kapcsolatban élnek

A tavalyi Nyerő Páros óta köztudott, hogy Bence egyik beszélgetőpartnere Járai Máté és felesége Járai Kíra évek óta nyitott kapcsolatban élnek. EZ IS ÉRDEKELHET! Most őszintén bevallották: ezért nincs gyereke Járai Mátééknak

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg

Mélyponton voltak

Bence és Adél nemrégiben Friderikusz Sándor Életünk története című műsorában vendégeskedett, ahol a jövőbe “repültek”. Nemrégiben kiderült, hogy a párosnak akkor éppen mélyponton volt a kapcsolata, így majdnem le is mondták a szereplést. “Amikor ez forgott, akkor mi olyan mélyen voltunk, hogy le akartuk mondani a műsort, mert olyan állapotban voltunk. Csak azért mentünk el, mert tisztelem annyira a tévés szakmát, hogy ne mondjam le. Azóta ez változott és kijöttünk a mélypontból” – mesélte Bence akkor.

Durva ellentétek vannak köztük

„Néha olyan szintű ellentétek vannak köztünk, hogy megkérdezzük egymástól, összeillünk-e egyáltalán, de közben mégis együtt vagyunk. Sokszor volt már úgy, hogy azt éreztük, ennek most tényleg vége” – mondta el őszintén Istenes Bence Friderikusz Sándornak. KAPCSOLÓDÓ! “Addigra már túl leszünk pár megcsaláson” – Megdöbbentő dolgokat árult el Csobot Adél és Istenes Bence az Életünk történetében

A kétlaki élet okozza a legtöbb feszültséget

A beszélgetésből kiderült, hogy a pár között a legtöbb feszültséget a kétlaki élet okozza, ugyanis Bence Németországban képzeli el az életét, míg Adél itthoni karrierre vágyna. Bence pedig elmondta, hogy vívódásai miatt kétszer is volt már ideg-összeroppanása, egy durvább és egy gyengébb.

Nem biztosak benne, hogy együtt lesznek 30 év múlva

A pár a műsor folyamán többször is ellentmondott egymásnak, többször tapintható volt köztük a feszültség. Az igazi meglepetés pedig a műsor azon pontján következett, amikor elmondták, nem biztosak benne, hogy együtt lesznek 30 év múlva.

A megcsalásról is beszéltek

“Nem tudom, együtt leszünk-e, de hiszek abban, hogy egymásnak lettünk teremtve” – mondta el Adél, aki kitért arra is, hogy szerinte eddigre már néhány megcsaláson túl lesznek, de szerinte mindig megbocsátanak majd egymásnak, hacsak nem alakul ki egy harmadik fél felé érzelmi kötődés. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Istenes Bence és Csobot Adél – Forrás: RTL Klub