Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta visszatért a képernyőre Friderikusz Sándor műsora, az Életünk története. Az első adásban Istenes Bence és Csobot Adél vállalták az időutazást, akik utólag azt mondták: ez egy valódi érzelmi hullámvasút.

Megviselte a kapcsolatukat az elmúlt időszak

A műsorban a sztárpár, akik nyolc éve vannak már együtt és két kisfiuk is született, egészen megdöbbentő titkokat árult el, ugyanis elmondták, hogy az elmúlt időszak nagyon megviselte a kapcsolatukat és még soha nem álltak ilyen távol a másiktól, mint most. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A műsor után a pár meghatódva mesélte el az élményeit:

Durva ellentétek vannak köztük

„Néha olyan szintű ellentétek vannak köztünk, hogy megkérdezzük egymástól, összeillünk-e egyáltalán, de közben mégis együtt vagyunk. Sokszor volt már úgy, hogy azt éreztük, ennek most tényleg vége” – mondta el őszintén Istenes Bence Friderikusz Sándornak.

A kétlaki élet okozza a legtöbb feszültséget

A beszélgetésből kiderült, hogy a pár között a legtöbb feszültséget a kétlaki élet okozza, ugyanis Bence Németországban képzeli el az életét, míg Adél itthoni karrierre vágyna. Bence pedig elmondta, hogy vívódásai miatt kétszer is volt már ideg-összeroppanása, egy durvább és egy gyengébb. KAPCSOLÓDÓ: Istenes Bence és Csobot Adél: „Most vagyunk a legtávolabb egymástól”

Nem biztosak benne, hogy együtt lesznek 30 év múlva

A pár a műsor folyamán többször is ellentmondott egymásnak, többször tapintható volt köztük a feszültség. Az igazi meglepetés pedig a műsor azon pontján következett, amikor elmondták, nem biztosak benne, hogy együtt lesznek 30 év múlva.

A megcsalásról is beszéltek

„Nem tudom, együtt leszünk-e, de hiszek abban, hogy egymásnak lettünk teremtve” – mondta el Adél, aki kitért arra is, hogy szerinte eddigre már néhány megcsaláson túl lesznek, de szerinte mindig megbocsátanak majd egymásnak, hacsak nem alakul ki egy harmadik fél felé érzelmi kötődés.

Adél szeretne még egy kislányt

„Ha azt látnám, hogy Adélt boldogabbá teszi más, vége lenne a kapcsolatunknak” – mondta Bence, aki teljesen elképedt azon, amikor Adél azt mondta mindenképpen szeretne még egy kislányt, ha pedig nem Bencétől, akkor valaki mástól.

Tapintható feszültség

A tapintható és érezhető feszültségek ellenére az mégis egyértelmű volt, hogy a pár küzd ezért a kapcsolatért, Bence pedig a műsor végén megvallotta Adélnak, hogy mennyire szereti és milyen jó édesanyának tartja.

Bencénél eltört a mécses

Friderikusz Sándor egyébként Bence édesapját is szóba hozta: azt már eddig is tudtuk, hogy a műsorvezetőnek nem túl felhőtlen a kapcsolata apukájával, ám mikor Friderikusz Sándor rákérdezett az érzékeny témára, Bencénél azonal eltört a mécses…”„Remélem, a fiaimmal nagyon mély lesz a kapcsolatunk és a legjobb barátok is leszünk amellett, hogy apa vagyok. Édesapámmal nem töltünk elég időt együtt. (…) Én szeretném máshogy csinálni” – mondta el Bence.

A felvétel itt nézhető vissza:

Első körben 30 évet öregedtek

”Mivel Önök annyira fiatalok, így nem a szokásos húszat, hanem harminc évet fogunk öregíteni!” – mondta Friderikusz Sándor, így Adél 56 évesen, Bence pedig 63 évesen tért vissza a stúdióba. Könnyek között fogadták egymás látványát!

Mutatjuk a videót:

Így nézne ki 30 év múlva Adél és Bence

Fotó: RTL Klub Sajtóklub

”Ez örökre összeköt bennünket!”


A szerelmespár képtelen volt visszatartani könnyeit, mikor megpillantotta egymást. Még inkább elérzékenyültek, mikor belegondoltak: gyerekeik pont annyi idősek lennének, mint most Bence!

Hoppá! Istenes Bence az idősebb nők felé kacsingat?

Mikor a műsorvezető megpillantotta 56 éves kedvesét, megdöbbentő vallomás hagyta el a száját…

Itt a vicces jelenet:

Így fest a 93 éves Istenes Bence és a 86 éves Csobot Adél!


Ismét 30 évet öregedett a sztárpár. Szóhoz sem jutottak a döbbenettől, mikor megpillantották magukat a tükörben…

Mutatjuk!

60 év múlva

Fotó: RTL Klub Sajtóklub

Hullottak a könnyek: „Lehet, hogy te maradsz itt egyedül!”


„Amikor erre a témára kerül sor, mindig azt érzem, hgy kicsúszik a lábam alól a talaj!” – mondta Csobot Adél, aki egyáltalán nem biztos benne, hogy megéli a hetven évet…

A megható pillanatokat itt nézheted vissza:

Bence és Adél egyszer szakítottak

A műsorvezető és az énekesnő kapcsolata egyébként sem volt mindig volt zökkenőmentes, sőt egyszer szakítottak is, de újra egymásra találtak, derült ki korábban. EZT IS OLVASD EL! Elárulta a kapcsolatuk titkát Csobot Adél és Istenes Bence

Már több műsorban is szerepeltek együtt

Bence és Adél dolgoztak már együtt az X-Faktorban, részt vettek a Nyerő Párosban – amit meg is nyertek – nemrég pedig az Álarcos Énekesben Adél nyomozóként tűnt fel, míg Bence a műsorvezető volt. NE HAGYD KI! Húha: Istenes Bence és Csobot Adél között csak úgy forr a levegő – videó

Bence elárulta az életen át tartó kapcsolat titkát

“Ha két embernek közös útja van, közösen fejlődnek, akkor ez egy nagyon hosszan, akár egy életen át tartó kapcsolat is lehet” – mondta korábban Bence a Story magazinnak. Adél pedig arról beszélt, hogy nagyon fontosa humor a kapcsolatukban. Mindezek ellenére a páros most Friderikusz Sándor műsorában arról beszélt, hogy kapcsolatuk nemrégiben mélypontra jutott. Arról, hogy pontosan mi is történt, ma este tudhatnak meg többet a nézők az Életünk története második évadának első epizódjából. KAPCSOLÓDÓ: Folytatódik az Életünk története Friderikusz Sándorral: ők azok a párok, akik hamarosan a jövőbe “repülnek”

A műsor vendégei lesznek még

Az Életünk története tavaszi évadában újabb párok ülnek Friderikusszal szemben, akik arra vállalkoznak, hogy szembesülnek azzal, mi vár rájuk 20, vagy akár 40 év múlva. A március elsejétől hétfő esténként látható műsorban mások mellett vendég lesz a kétszeres világbajnok és négyszeres olimpiai ezüstérmes úszó Cseh László és természetgyógyász felesége, Diána. Szembenéz az idő múlásával a Nyerő Párosból is ismert Czutor Zoltán zenész és felesége, Czutor-Kilián Zsanett, és elfogadta a felkérést az említett műsor „nyerő párja”: Rácz Jenő és Gyuricza Dóra is. NE HAGYD KI! Hoppá: Rácz Jenőék már a családalapításon gondolkodnak – elárulták, hogy milyen fiúnevet adnának leendőbeli gyermeküknek

Így készül a műsor


„A műsor szerkesztői alapos előtanulmányokat folytattak: egy-egy meghívott páros kapcsán kutattak szüleik, nagyszüleik múltjában, igénybe vették genetikai szakemberek tudását, hogy a lehető legreálisabban állítsák elő azt az arcot, azt a külsőt, amilyenné nagy valószínűség szerint 20-40 évvel később válhatnak vendégeink” – mondta Friderikusz Sándor, az Életünk története házigazdája. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Istenes Bence és Csobot Adél – Forrás: RTL Klub Sajtóklub, Életünk története