Az énekesnő két boston terrier kutyus büszke gazdája. Seven már 16 éve hű társa, akinek egészségéért az utóbbi időben igencsak aggódott Király Linda.

Rengeteg örömet szereznek neki

Rengeteg örömet szereznek kutyái Király Lindának, aki több, mint tíz éve a kutyatulajdonosok táborát gazdagítja. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nemrég költözött hozzá a 11 hetes Brooklyn

Az énekesnőnek két boston terrierje van, a 16 éves Seven és a mindössze 11 hetes Brooklyn.

Mindig figyel rájuk

„Elképesztően szeretem a kutyáimat, nagyon figyelek rájuk minden évszakban. Ilyenkor télen különösen, hiszen ahogy lemegyünk sétálni a kis rövid szőrükön keresztül azonnal fázni kezdenek. Igaz, Brooklynt még nem vihetem le, az utolsó oltására várok, de Seven már rutinos „sétáló”. Kiskora óta hozzászoktattam, hogy a téli hidegben be kell öltözni. Mostanra már adja a mancsát, ha csak közelítek felé a kutyaruhával. Muszáj őket óvni, védeni, hogy meg ne fázzanak” – mondta Király Linda, aki Sevenért igencsak aggódott az utóbbi időben.

Nincs könnyű időszak mögöttük

„Nincs könnyű időszak mögöttünk. Seven már nem fiatal kutyus, epilepsziás, a szíve sem volt egy időben rendben, volt egy hasnyálmirigy-gyulladása, de szerencsére ma már teljesen jól van. Nagyon jót tett neki, hogy Brooklyn csatlakozott hozzá, szinte visszafiatalodott az utóbbi időben! Jó hatással vannak egymásra, Brooklyn neki köszönhetően tanulta meg, hogy a lakásban hol és hogyan végezze el a dolgát.”

Rengeteg törődést igényelnek

„Nem mondom, hogy nem igényelnek sok törődést, de nekem ez természetes, minden percet megérnek, rengeteg szeretet adnak, imádom őket” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak Király Linda, aki Instagram profilt is készített a két ebnek. 

A két kutyus nagyon jól kijön egymással

Linda nemrég koronavírusos volt

Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta december elején árulta Király Linda a Szabó Győzőnek árulta el a Blikk+Győző című műsorban, hogy mennyire nehezen viselte a koronavírus-fertőzést, ugyanis nagyon megbetegedett.

Csak a kutyája volt vele

Az énekesnő senkit nem engedett a közelébe, nehogy megfertőzzön bárkit is, így a kutyájával zárkózott be a lakásába.

Ezek voltak a tünetei

“Nem volt kellemes, az elején nem gondoltam, hogy ebből bármi lesz, pici migrénem volt, majd eltűnt az ízlelésem és a szaglásom. Pár nappal később egyszerűen levegőt nem kaptam olyan volt, mintha elefánt ülne a mellkasomon” – mondta Linda a Blikk műsorában.

14 napig volt beteg

“Szörnyű volt, 14 napig tartott. Lázam nem volt, de folyamatosan rázott a hideg. (…) Semmi energiám nem volt, tényleg nagyon rosszul voltam” – folytatta a kálváriáját Linda. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Király Linda, Facebook