Ahogyan azt a LikeNews.hu hírportál is megírta Növényi Norbert is megfertőződött a koronavírussal. Mint arról beszámoltunk a sportoló emberfeletti küzdelmet vívott a betegséggel, otthonában lábadozott, mostanra pedig úgy tűnik végre maga mögött hagyhatja ezt az időszakot.

Már ringbe szállt

Olyannyira, hogy Bárdosi Sándor és Növényi Norbert ezúttal a Vasas Sportklubban vállaltak helyettesítő munkát. A karbantartói meló után ringbe szálltak, ahol Bárdosi Sándor maradt alul. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Munkának indult

Munkának indult, azonban komoly összecsapás lett Növényi Norbert és Bárdosi Sándor helyettesítő napjából, melyet a Vasas boksz termében kellett eltölteniük. A két egykori élsportoló az edzők biztatására döntött úgy, hogy kipróbálják magukat a küzdőtérben.

A covid után

„Ezer éve nem kesztyűztem, nem is vagyok már huszonéves. Sem a kezem, sem az agyam nem jár már olyan fürgén, mint akkor. A bokszhoz mindkettő kell, de abban bízom, hogy Norbin így is fogást tudok venni. Talán most, a koronavírus utána a kondija se olyan tökéletes, úgyhogy bízom benne, hogy én fogok győzni” – mondta Bárdosi Sándor, akinek kollégája ebben mindvégig kételkedett.

Nem adja fel könnyen

„Sanyi kicsi és tud robbanékony is lenni, de nekem van valamennyi kickbox tapasztalatom. Próbálom majd azt is bevetni és bár nemrég estem át a koronavíruson, biztos, hogy nem fogom könnyen feladni. Szeretném lenyomni őt a ringben!” – mondta a mérkőzés előtt Növényi Norbert, aki végül egy hatalmas gyomrost vitt be Bárdosi Sándornak, így kiütéssel győzött.

Micsoda gyomros

„Marhára fájt Norbi gyomrosa! Én abban a hiszemben voltam, hogy úgyse fog igazán erőset ütni, de a gyomrosában volt erő rendesen! Tudom, hogy nem akart fájdalmat okozni, utána bocsánatot is kért, nincs harag, de azt azért bánom, hogy így kiütéssel győzött” – idézte fel a történteket a SlágerTV-n látható A helyettesítők című műsorban Bárdosi Sándor. 

Korábban a betegségéről vallott

„Nagyon komolyan kell venni ezt az egészet. Ez nem egy influenza, nem egy megfázás, ez semmihez sem fogható, pokoli, rettenetes betegség” – mondta a SlágerTV-n látható A helyettesítők című műsorban Növényi pár nappal ezelőtt.

Magas láza volt

„Nagyon köszönöm a sorsnak, a jóistennek, bárki is volt, aki döntött erről, hogy életben vagyok! Nyolc napon keresztül 40 fok közeli lázam volt. Aztán ez elmaradt és felváltották olyan köhögési rohamok, hogy megszólalni sem tudtam.”

Alig kapott levegőt

“Minden pillanatban azt gondoltam, hogy szétrobban tőle a fejem, a mellkasom vagy a homlokom. Alig tudtam levegőt venni, csakis olyan aprókat, amitől azt éreztem, hogy ennyi nem lesz elég, biztosan meg fogok fulladni.”

Mindene fájt

“Mindenem fájt, olyan érzésem volt, mintha a szememet is ki akarná nyomni valami a helyéről, miközben mindenembe szöget vernek. Minden percet úgy éreztem, hogy ez lesz az utolsó…Senkinek nem kívánom azt, amin keresztülmentem” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Növényi Norbert – Forrás: Spotlight Media