Részegen vezetett az a sofőr, akinek autója felborult, majd kigyulladt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében hétfőn. A balesetben meghalt egy 14 éves fiú.  

A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy hétfőn felborult, majd kigyulladt egy autó Hodászon. A kocsiban utazott egy 14 éves fiú, Kristóf is, aki életét vesztette. A sofőr és a gyermek édesanyja kirepültek az autóból.

Tényeknek nyilatkozott Kristóf édesapja, András a fia haláláról. Elmondása szerint egy részeg ismerősük vezette az autót, amely felborult, majd kigyulladt, Kristóf pedig a kocsiban rekedt.

A gyászoló apa nem érti, hogy volt felesége miért engedte a volánhoz a férfit, ha az részeg volt, hiszen az exnejének is volt jogosítványa. A nő pedig nem ivott alkoholt a tragikus estén. Az apa megkérdezte a volt feleségét, hogy mi történt azon az estén, de nem kapott választ. A sofőr szintén nem tudta megválaszolni a férfi kérdéseit.

A fiú pont a 15. születésnapja előtt vesztette az életét. Az apa közel lakik a baleset helyszínéhez, mint mondta, oda akart menni segíteni, de nem engedték. Kiderült továbbá az is, hogy a balesetet okozó autót a férfi vette volt feleségének.

Kristófot osztálytársai is gyászolják

Két ballagó osztálya volt a nyírmeggyesi iskolának ebben az évben. Kristóf az A osztályba járt. Agilis fiú volt, mindvégig kitűnő tanuló, a közösség motorja. Halála sokkolta az iskolát. Osztálytársai spontán megemlékezést tartottak a fiatalok egyik kedvenc helyén. Ott bandáztak együtt a barátokkal, szövögették a jövő nagy terveit – írja a FrissMédia.hu.

A rendőrök apró mozaikokból rekonstruálják a hétfői nap eseményeit. Szinte házról házra járnak és gyűjtik az adatokat. Felkutatták az összes szórakozóhelyet, kocsmát, ahol a sofőr megfordulhatott. Begyűjtöttek a kamerafelvételeket. Aprólékos munkával keresik a fiatalember halálának felelősét.

Az ütközés elvette egy életvidám, törekvő, mindenki által szeretett fiatalember életét.

Kiemelt kép: búcsú a nyírmeggyesi iskolában – Forrás: FrissMédia.hu