Újra szerelmes Xantus Barbara! A gyönyörű színésznőre a tavalyi évben talált rá a szerelem.

Boldog

A színésznő az nlc-nek elárulta, hogy a pandémiás időszakban köszöntött be hozzá az új szerelem és nagyon boldog.

Romantikus alkat

Xantus Barbara romantikus alkatnak tartja magát, valamint mindig is azt szerette volna, hogy találjon valakit, aki olyan hőfokon ég mint ő.

„Nekem a legfontosabb, hogy a szerelmem egyet jelentsen a társammal. Hogy félszavakból is megértsük egymást, legyen a barátom, a vitapartnerem, és az együtt töltött idő minőségi legyen. Nem lehet tudni, hogy mennyi időre találkozik egy ember a másikkal, minden pillanatot ki kell élvezni” – nyilatkozta a színésznő a lapnak.

Nincsenek elvárásai

A színésznő azt is elmondta, hogy nem vár el semmit egy férfitól, ugyanis szerinte a szerelemben ezt nem szabad tenni, ne legyen megfelelési kényszere az embernek, se korlátok, a legtisztább, ha mindenki önmagát adja, úgy lehet teljes az egész.

Az egyik legjobb éve volt 2020

A koronavírus és a nehézségek ellenére összességében Barbara úgy érzi, hogy 2020 az egyik legjobb éve volt. A színésznő szerepelt a Drága Örökösökben is, amit nagyon élvezett és hálás, hogy szerepet kapott.

Vannak tervei

Barbara elárulta, hogy mik a tervei a jövőre nézve, elsősorban szeretne színházban dolgozni és forgatókönyveket írni.

„Van egy stáb, akikkel már elkezdtünk kis játékfilmeket írni, ez nagyon foglalkoztat mostanában. Szerencsére több időm is van sok mindenre, például a barátaimra és tudok könyveket olvasni, filmeket nézni, amire az utóbbi években alig volt időm” – mesélte a színésznő az nlc-nek.

Fia is hamarosan kirepül

A színésznő fia Balázs jövőre fog érettségizni, de már most is rengeteg terve van, hogy mit szeretne csinálni a felnőttéletben.

Maszkokat árult

A LikeNews is megírta, hogy a tavalyi évben maszkárussá avanzsált a csinos színésznő, ugyanis nem volt munkája a koronavírus-járvány miatt a színházak is bezártak.

Nem volt bevétele

A színházak bezárása miatt Barbarának nem volt bevétele, viszont van két gyermeke akiket el kell tartania, ezért döntött úgy, hogy munkát vállal.

“Muszáj pénzt keresnem, mert most nincs semmi bevételem. Nem adtam fel a hivatásom, de ez egy váratlan, különlegesen nehéz helyzet és egy ilyen alkalmi munka segít túlélni, lelkileg és anyagilag is” – mondta korábban a színésznő a Ripostnak.

Kiemelt kép: Xantus Barbara