A színésznőnek a színházak bezárása miatt nem volt bevétele, ám ő egy percre sem tétlenkedett, most is dolgozik,de nem színésznőként, hanem maszkárusként keresi a kenyerét.

Divat lett

Mivel a mindennapokban kötelező maszkot viselnünk, ezért egyre többen keresik a divatos és kényelmes darabokat.

Plázában bukkantak Xantus Barbarára

A Ripost egyik munkatársa szúrta ki a színésznőt egy budapesti plázában, miközben éppen maszkokat árult.

„Szerintem ez a maszk illene hozzád. Nagyon szép és vagány, ilyet vittem a barátnőmnek, Détár Encinek” – mondta a színésznő,

Büszke új munkájára

Barbara nagyon mosolygós volt a pult mögött is, büszkén vállalja új munkáját is, amit a koronavírus-miatt kellett elvállalnia.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Nem volt bevétele

A színházak bezárása miatt Barbarának nem volt bevétele, viszont van két gyermeke akiket el kell tartania, ezért döntött úgy, hogy munkát vállal.

„Muszáj pénzt keresnem, mert most nincs semmi bevételem. Nem adtam fel a hivatásom, de ez egy váratlan, különlegesen nehéz helyzet és egy ilyen alkalmi munka segít túlélni, lelkileg és anyagilag is” – mondta a színésznő a Ripostnak.

Gyakran felismerik

A színésznő egyáltalán nem bánja, ha felismerik a vásárlók a pult mögül, ugyanis mindenki nagyon kedves vele.

A hangomról fel szoktak ismerni az emberek, még ha az arcomat nem is látják, de mindig nagyon aranyosak. Olyankor szeretnének megpuszilgatni, de a vírus miatt ez nem lehetséges, így mindenki ígéretet tesz, hogy majd hozzám küldi maszkért az ismerőseit is. Nem szégyellem, hogy három diplomával maszkokat árulok, inkább csak szomorú, de tudom, hogy nem csak az én életem változott meg, az egész világ küzd a járvánnyal. Azt sem tartom kizártnak, hogy a vírushelyzet után is fontos lesz megtartani egy másodállást. A lényeg, hogy senki ne adja fel, én sem teszem, hiszen biztos vagyok abban, hogy túl leszünk ezen az egészen” – nyilatkozta Barbara.

Szívesen vállalna még egy munkát

A színésznő azt is elárulta, hogy a maszkárusítás mellett szívesen vállalna még egy másodállást is.

Gergely Robi is szakmát váltott

Nem csak Xantus Barbara talált új munkát, a LikeNews is megírta, hogy a koronavírus-járvány miatt Gergely Robi a Pest megyei Törökbálinton egy lángosozóban kezdett dolgozni.

Kiemelt kép: Xantus Barbara TV2