Nagy a boldogság Hadas Krisztáéknál! A népszerű műsorvezető egyetlen lánya első gyermekével várandós. Az 50 éves tévés az Instagram-oldalán osztotta meg az örömhírt a követőivel.

Új remény, új élet

„Ma közhírré tehetem, hogy nagymama leszek. Ebben a sötét időszakban új remény, új élet. Hisztérikusan pörgő aggódás. Könnyes csend. Leállíthatatlan, vállalhatatlanul ciki tenni akarás. Lelkendező jövővárás. Köszönöm az én egyetlen kislányomnak és szerelmének, hogy már most 50 évesen nagyi lehetek. Itt az idő, hogy megtanuljak almás pitét sütni. Sokszínű, megértő mozaikcsalád vagyunk. Anyák, nagymamák, dédnagyi, apák, nagypapák, testvérek együtt. Jön a baba… Helló Dóra Róza” – írta a posztjában a népszerű tévés. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elhunyt férjének is üzent

„Kakuk Gyuri, bárcsak velünk lennél!” – zárta a posztját Kriszta, utalván volt férjére, aki tragikus módon négy évvel ezelőtt egy budai bevásárlóközpontban szívroham következtében hunyt el.

Íme, a Kriszta által közzétett fotó

Egyre rosszabbul hallott a jobb fülére

A LikeNews.hu is beszámolt róla, hogy a televíziós személyiség saját példájával szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy nem szabad elbagatellizálni a tüneteket. Ha változást észlelünk a szervezetünkben, forduljunk orvoshoz! „Gőzerővel forgattam, de egyre rosszabbul hallottam a jobb fülemre. Úgy voltam vele, hogy nem fáj, ez nem egy olyan nagy dolog, nem kell ezzel orvoshoz menni. Aztán mikor már a stábtagok is mondták, hogy nem állapot, hogy nem hallok, állandóan visszakérdezek, elmentem.”

Az ügyeleten kötött ki

“Az ügyeleten kötöttem ki, onnan azonnal a János Kórházba irányítottak. Szteroidos gyógyszerekkel kezeltek, de mivel nem hozott eredményt, meg kellett műteni. Úgy néz ki, hogy a jobb fülemre elvesztettem a hallásomat és lehet, hogy ez már örökre így marad” – mondta a tévés, aki a mai napig nem tudja pontosan, mi okozta a problémát.

Ministroke okozhatta a bajt

„Elképesztő, hogy műholdakkal ma már mindenről tudunk a világban, de erről a kicsi hallószervről alig valamit. Elképzelhető, hogy egy ministroke miatt történt mindez, ami sokkal rosszabbul hangzik, mint maga a történés.” EZT IS OLVASD EL! Meg kellett műteni a népszerű énekesnőt: jelenleg a szövettani eredményeket várja

Nem ment időben orvoshoz

“Valószínűleg megpattanhattak a fülben az erek, azok nyomták az ideget és mivel nem mentem el időben orvoshoz, ez eszkalálódott… de ez mind feltételezés, nem lehet tudni. Egy éjszaka alatt történt, hogy megsüketültem, szédüléssel, magas vérnyomással járt.”

Ezt tanácsolja mindenkinek

“Mindenkinek azt tanácsolom, hogy ne bagatellizálja el, ha van valami a fülével. Menjen el orvoshoz!” – árulta el Hadas Kriszta, aki továbbra is ugyanúgy dolgozik. 4

Most a megszokás ideje következik

„Most a “megszokós” néhány hónapban vagyok, a hallókészüléket nem javasolják, mert akkora a különbség a jobb és a bal fülem hallása között, hogy az agy nem tudná kiegyenlíteni. Utánajárok még, hogy mit lehet tenni.” A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Hadas Kriszta – Forrás: Spotlight Media