Műteni kellett Nagy Adrit! A népszerű énekesnő testét nagyjából 180 anyajegy borítja, így az orvosok már a napozást is megtiltották neki, valamint évente kell kontrollra járnia. Adri érthető módon fél, hogy egyszer bőrrákja lesz az anyajegyei miatt.

Nem először operálták meg

Nem ez volt az első alkalom, hogy Nagy Adri az anyajegyei miatt feküdt kés alá, ugyanis már hosszú ideje megkeserítik az életét. „Eltelt 8 hónap és újabb 3 anyajegy került le rólam, jelenleg várom a szövettani eredményeket, bár bízom benne, hogy ezúttal is negatív eredményt kapok” – írta Adri egy Instagram-bejegyzésében.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Erre hívta fel a figyelmet

„Mégis szeretném felhívni a figyelmet a megelőzés fontosságára, ugyanis a melanoma is azon betegségek közé tartozik, ami rendszeres kontroll mellett elkerülhető!” – folytatta Adri a posztjában.

Ezek járulhattak hozzá

Az énekesnő hozzátette, hogy nála a felelőtlen napozás és a ritkán igénybe vett szoláriumozás is hozzá járult a probléma kialakulásához, ám fiatalon nem gondolta, hogy bármi baj lehet, majd belőlük később.

Ezt tanácsolja mindenkinek

„Ha egy tanácsot megfogadtok tőlem, minden napozás alkalmával használjatok megfelelő fényvédőt arcra, testre egyaránt és természetesen kerüljétek a mesterséges barnulás lehetőségét!” – javasolta a követőinek az énekesnő.

A teljes bejegyzést itt olvashatják el

Nemrégiben Vastag Tamást is megműtötték

Nem Adri az egyetlen a magyar zenészvilágban, aki a közelmúltban műtéten esett át. Vastag Tamás nemrégiben egy szívműtéten esett át, később pedig az is kiderült, hogy az énekes ugyanazzal a betegséggel küzd, amivel Majka. KAPCSOLÓDÓ! Sorstársak Majkával: Vastag Tamás ugyanazzal a szívbetegséggel küzd, mint a rapper

Harminc évig élt a betegséggel

Kiderült, hogy az énekes három évtizeden át élt együtt a veleszületett betegséggel és habár tudta, hogy az operációt nem fogja megúszni, mégis mindig halogatta, ám végül a karantén alatt rávette magát. Tamás elárulta, hogy egyáltalán nem bánja, hogy megtette ezt a lépést.

Majkával sorstársak

“Ugyanaz a szívbetegségem, mint Majkának: egy velem született ritmuszavar, amit katéteres műtéttel állítottak helyre” – mesélte Tomi, aki sokkal jobban érzi magát a beavatkozás óta. EZ IS ÉRDEKELHET! Kardiológiai beavatkozása volt Fülöp hercegnek, majd visszaszállították a magánkórházba

Király Linda agydaganattal küzd

A LikeNews is megírta, hogy Király Linda néhány évvel ezelőtt tudta meg, hogy az agyalapi mirigyén található egy daganat, valamint ez az oka, hogy a hormonháztartása teljesen megzavarodott, így ezért küzdött sokáig a plusz kilókkal. Az énekesnő állapota javulni kezdett, ám a teljes gyógyulás még hosszú időbe telhet.

Nem engedi műteni

Linda úgy döntött, hogy a műtét helyett inkább a gyógyszeres kezelést választja, így próbálják a tumort zsugorítani, majd teljesen eltüntetni.

Jobban van

Az elmúlt másfél évben az énekesnő több mint harminc kilót fogyott, valamint kiegyensúlyozottan él két kutyájával. Hamarosan a rajongók pedig musical szerepben is láthatják Lindát az Anyatigtrisek című musicalben.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Nagy Adri – Forrás: LifeTV