Öt jármű ütközött az M1-es autópálya Budapest környéki szakaszán. Óriási a torlódás. Az M0-áson is elkezdődött a péntek délutáni dugó

Az M1-es autópályán Herceghalom térségében a 26-os km-nél, a Budapest felé vezető átterelt sávon több jármű ütközött össze, ezért azt lezárták – írja a budapestkornyeke.hu agglomerációs hírportál

A főváros felé közlekedők a saját oldalukon maradva egy sávon haladhatnak. A baleset mellett a Hegyeshalom felé közlekedők is csak egy sávot használhatnak a helyszínelés idejére.

A mentés során időszakosan megállíthatják a forgalmat. Mindkét irányban jelentős, több km-es a torlódás, ezért érdemes az 1-es főút felé kerülni, de ott is nagy a zsúfoltság. Biatorbágy és Budaörs környékén már szinte lehetetlen közlekedni.

Araszol a kocsisor az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya irányába Diósd és Nagytétény között. A menetidő növekedés 10-15 perc.

Az M5-ös autópályán Röszke irányába, a 127-es km-nél egy motoros elesett. Az arra tartók sávzárásra és torlódásra készüljenek!

Egy személyautó és egy motorkerékpáros ütközött össze a 2-es főút 30-as km-énél, Sződliget belterületén. A helyszínelés idejére félpályás korlátozást vezettek be.

Kiemelt kép: illusztráció