Van néhány kötelező dolog, ami nem hiányozhat egy óvodás vagy bölcsődés állandó felszereléséből. Jó, ha strapabíró, minőségi darabokat választunk, hogy hosszú évekig használhatóak legyenek és csak egyszer kell megvenni őket. Íme, néhány szuper strapabíró, szuper egyedi, szuper praktikus cucc a kicsiknek bentre! Kisgyerekes szülőknek érdemes tovább olvasni. Ha most kezdi a gyerek az ovit/bölcsit akkor azért, ha nem, akkor pedig azért.

Lássuk tehát, hogy melyek a legnélkülözhetetlenebb darabok! A jó hír, hogy néhány kattintással mindent beszerezhettek olcsón, csupán egy helyről; a Levendula Gyerekcipő webshopjából.

Vállfás zsák a váltóruhának

Általában egy kötelező darab, főleg az óvodákban. Választhattok kézzel varrott, patchwork, a kért ovis jellel ellátott, egyedi ovis ruhás zsákot vagy sima, mintás ovis zsákot is.

Ágynemű

A garantáltan mély, délutáni alvásokhoz 100% pamutból készült, szabvány méretű, ovis/bölcsis ágyneműket is találtok a Levendula Gyerekcipőnél számos gyönyörű mintával, mindössze 4.990 Ft-ért!

Vízálló vagy bélelt lepedő az ovis/bölcsis ágyak szabvány méretére

Egy nagyon praktikus darab, ami mindenki életét megkönnyíti. A vízálló és bélelt változat mellett elérhető a sima, kevésbé meleg típus is. Az ágyneműkhöz hasonlóan ezek a (60×134-as) szabvány méretre készült lepedők is megannyi színben és mintával megtalálhatóak a Levendula Gyerekcipő webshopjában már 2.790 Ft-tól.

Egy megfelelő benti cipő az egészséges lábakért

A benti[FL1]  cipő az egyik legfontosabb darabja az ovis/bölcsis felszerelésnek. Érdemes különös nagy figyelmet szánni a kiválasztására, hiszen a gyerekek lába még fejlődésben van és ezt a cipőt hordják az egyik legtöbbet ebben az időszakban. Korábban már írtunk róla, hogy milyen típusok közül ajánlatos válogatni. ITT  olvashattok bővebben arról, hogy melyik modell melyik gyerkőcnek lehet megfelelő választás.

Tornazsák

Ez is egy lényeges darab és ha jól választjátok meg, akkor akár az iskola első néhány osztályáig is kihúzza. Sok szuper, színes, strapabíró tornazsákot is találtok a Levendula Gyerekcipő oldalán, ha ide kattintotok.

+1 „Rapid” jelek a hosszadalmas varrogatás elkerülésére

Válogassatok az öntapadós és felvasalható jelekből, amelyeket néhány pillanat alatt felhelyezhettek szinte bármilyen felületre (a vasalhatóakat értelemszerűen csak anyagokra lehet rátenni). Mindössze 35 Ft/db áron vásárolhatjátok meg őket, de annál több időt és bosszúságot spóroltok meg velük magatoknak , ráadásul még esztétikusabban is néznek ki, mint rávarrható társaik.

Támogatott tartalom. Ha ön is szeretne ilyent, Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő hírportálján, amelyet a forgalmas napokon 100 ezren olvasnak, akkor kattintson ide!