Másfél szobás 1960-as években épült panellakásból így lesz 15 millió forintos felújítást után trendi otthon. A videó a cikkünk alján indítható el.

Budapesten a kelenföldi panelek az országban elsőként épültek az 1960-as években. A 10 emeletes házak meglehetősen lepattantak voltak, de az elmúlt években sok lakótömböt szépen felújítottak, szigeteltek.

A panellakások ára nem csak a fővárosban, hanem szinte mindenhol az országban megemelkedett. Ma már ezeket is jó áron lehet eladni. Ha pedig valaki jelentős felárat kérne egy panelért, vagy maga újítaná fel a lakását, akkor az alábbi videóban meg lehet nézni, hogy mire elegendő 15 millió forint.

Csorba Győző vlogger egy felújított panellakást járt végig a kivitelező cég vezetőjével, aki elmesélte, hogyan rejtették el a minden panellakásban ott éktelenkedő csővezetékeket.

Nagy divat az erkélyek beépítése, ezt is ötletesen oldották meg, még a központifűtés rendszer kibővítésével még padlófűtést is kapott.

Az egész lakást újra aljzat betonozták, így megszüntették a küszöböket. A konyhából pedig szupertrendi stúdiót készítettek.

Az ablakhoz nem egy asztal került két székkel, hanem egy konyhapult, így a háziasszony főzés közben könnyen szemmel tarthatja a téren játszó gyerekeket.

Brit stílusban újították fel az egész lakást – meséli a kivitelező. Szpotlámpák, gipszkarton toldalékok, trendi járólapok, csempék teszik látványossá, modernné ezt a panelgarzont.

Kiemelt kép: részlet a videóból