Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta Curtis nem jelent meg a Sztárban Sztár vasárnap esti élő showjában, ezért a csatorna egy rendkívüli bejelentés keretében közölte: számára véget ért a verseny.

Senki nem tudja hol lehet

Tilla a műsor elején elmondta, hogy Curtis a vasárnapi próbákon sem jelent meg, majd pedig nem érkezett meg az élő adásba sem, az első közös produkciót is nélküle adták elő. Ezután Tilla még azt mondta várják Curtist, ám nem sokkal később bejelentette: Curtis számára véget ért a verseny.

Nemrég még fotót posztolt

Persze a rajongók azonnal elkezdtek utánajárni mi is történhetett Curtissel, aki néhány órával ezelőtt még közzétett egy fotót a közösségi oldalán. Az aggódó rajongók persze ellepték a kommentszekciót és bár volt, aki azonnal támadásba lendült, többen is aggodalmukat fejezték ki és szeretnék tudni valójában mi is történt az énekessel.

Ma utolsó posztja a kisfiáról szól

Mai utolsó posztja kisfiáról szólt, nemrég rakta ki a képet ezzel a szöveggel: “Kisfiam…bármi is lesz ebben az életben , anyukádnál és nálam soha senki nem fog jobban szeretni!”

Múlt héten Zoránt énekelt

Curtis a múlt héten elhunyt édesapja emléke miatt Zorán Kell ott fent egy ország című dalt énekelte, végig a könnyeivel küszködött, a nézőket és a zsűrit is teljesen meghatotta a produkció.

Senki nem tud semmit

Egyelőre senki nem tudja, mi is történhetett a rapperrel, a TV2 egészen az élő show kezdetéig várta, hogy megérkezzen, minden lehetőséget megkapott arra, hogy folytassa a versenyt, ám Attila nem érkezett meg a stúdióba, ezzel pedig számára biztosan véget ért a verseny.

Így érinti ez a többi versenyzőt

Ez pedig a többi versenyzőre nézve azt jelenti, hogy ők automatikusan bekerültek a döntőben, tehát kvázi a mai verseny Tóth Andi, Vastag Csaba és Szabó Ádám számára tét nélküli.

Van azért tétje az estének

Ennek ellenére Tilla arra kérte mind a zsűrit, mind a nézőket, hogy szavazzank és megfelelően pontozzanak, ugyanis, aki ma este az élen végez, az valamiféle előnnyel fog nekimenni majd a jövő heti döntőnek. “Curtis, szeretünk” – üzente végül Tilla a zenésznek.

Majkánál is keresik

Majka nemrégiben, valószínűleg mindenszentek alkalmából osztott meg egy gyertyás fotót, a poszt alatt kommentben azonban több rajongó is Curtis miatt aggódik. „Ugye nincs baj?? Hol van a barátod?” – írják többen is.

Kiemelt kép: Curtis – TV2