Döbbenetes és mindenki számára váratlan bejelnetéssel indult a Sztárban Sztár hetedik évadának, tizedik adása azaz az elődöntő.

Curtis nem jelent meg

Curtis, akit az elmúlt hetekben sorozatosan csak dícsérő szavakkal illetett a zsűri, a múlt héten megríkatta Kökény Attilát és Köllő Babetett is a Kell ott fenn egy ország című Zorán szerzeménnyel, nem jelent meg az élő showban.

Két előadással készült volna mára

Curtis ma este Sub Bass Monsterként lépett volna színpadra, illetve egy 100 folk Celsius dalt adott volna elő, ám a csatorna közlése szerint ma biztosan nem lép színpadra.

FRISS! Meztelen képekkel bombázzák a Sztárban Sztár versenyzőjét, Szabó Ádámot: még férfiak is szoktak írogatni neki

Curtis nélkül indult az este

Egy ideig még várták, hogy megérkezzen

Tilla a műsor elején elmondta, hogy Curtis a mai próbákon sem vett részt, ezért az első közös produkció alkalmával sem volt jelen, de a műsorvezető elmondta, hogy a műsorba még várják. A TV2 nem tudja Curtis távolmaradásának az okát, de nagyon várják az énekest a helyszínre!

NE HAGYD KI! Mi történhetett? Tóth Andi váratlanul rosszul lett a Sztárban Sztár műsorában: ki kellett kísérni az énekesnőt

Rendkívüli bejelentés

Ám nem sokkal később Tilla megtette a rendkívüli bejelentést, melyből kiderült: Curtis számára véget ért a verseny. Ez pedig a többi versenyzőre nézve azt jelenti, hogy ők automatikusan bekerültek a döntőben, tehát kvázi a mai verseny Tóth Andi, Vastag Csaba és Szabó Ádám számára tét nélküli.

EZ IS ÉRDEKELHET: Megszólalt Curtis a magánéletéről: “Mindent ki kell próbálni a férfiakon kívül, mert csak azután tud választani az ember”

Van azért tétje az estének

Ennek ellenére Tilla arra kérte mind a zsűrit, mind a nézőket, hogy szavazzank és megfelelően pontozzanak, ugyanis, aki ma este az élen végez, az valamiféle előnnyel fog nekimenni majd a jövő heti döntőnek. „Curtis, szeretünk” – üzente végül Tilla a zenésznek.

Kiemelt kép: Curtis