Miután két kisfiát egy vascsővel agyonverte, a felesége pedig az utcára menekült előle, a tatabányai családírtó borzasztó módját választotta a halálnak, a fürdőkádban végzett magával.

A sokat látott rendőröket is megviselte a múlt pénteki tatabányai családirtás helyszíne. A lakásban valóságos vérfürdő fogadta őket.

Ahogyan a LikeNews.hu is megírta,  a családfő egy vascsővel verte agyon 7 és 9 éves kisfiait, majd hazaérkező felesége életére tört. Adriennek azonban sikerült az utcára menekülnie, miközben a szomszédok kihívták a rendőrséget.

A tatabányai családírtásról a LikeNews.hu minden cikkét ide kattintva tudod elolvasni.

Ekkor maradt magára a házban M. Ferenc, halott kisfiai a földön feküdtek, ő pedig döntött. Semmiképp sem akarta megvárni a rendőröket, nem akart élve kézre kerülni. A Bors azt írja, a férfi magához vett egy kést, berohant a fürdőszobába, beült a fürdőkádba, majd egy hatalmas metszéssel átvágta a saját torkát.

M. Ferenc az öngyilkosság brutális módját választotta, a Bors által megkérdezett orvos szerint pár másodperc alatt elvérezhetett.
„A halál ideje attól függ, hogy hány eret érint a vágás. Ha a főereket átvágja, néhány másodperc alatt elvérezhet az illető. Egy ilyen, nagy és éles késsel ejtett mély vágás elég erőteljesen, nagy nyomással vérzik, másodperceken belül halált okoz” – magyarázta dr. Bense Tamás.

A Ripost információi szerint édesapja 20 évvel ezelőtti tragikus halála hagyhatott örök nyomot M. Ferenc lelkében. Talán már sosem derül ki, hogy miért pattant el a húr a múlt heti tragikus délelőttön. És előjelekről sem tud senki beszámolni. M. Ferenc zenekara szombaton koncertezett volna egy újbudai rockklubban, a férfi büszkén mutogatta fiai képét a koncertek előtt, mindenki úgy látta, hogy a házaspár nagyon szereti egymást, a koncertjeire felesége is gyakran elkísérte.

A rockklub közölte: a szombati koncertet lemondta a zenekar, a történteken pedig ők maguk is mélységesen megdöbbentek. A Bors úgy tudja, hogy az együttes tagjait szoros barátság fűzi egymáshoz, M. Ferenc rémtettéről senki sem akar nyilatkozni.

A férfi felesége a pénteki ámokfutás egyetlen túlélője. Az asszonyt továbbra is kórházba ápolják, teljesen összeomlott, egyelőre nincs olyan állapotban, hogy elhagyhassa az intézményt.

Kiemelt kép: ebben a házban élt a család – Forrás: RTL klub