Volt anyósa egészségügyi állapota érdekében úgy döntött Pártos Csilla, hogy nem lesz ott szeretett apósa, a vasárnap elhunyt Szűcs Lajos temetésén. A néhai sportoló menye 2015 óta botrányoktól sem mentes pereskedésben állt volt férjével és annak édesanyjával, Pécsi Ildikóval.

A korábban műsorvezető, jelenleg joga oktató Pártos Csilla döntéséről a Blikk számolt be, a lap információ szerint a feszült viszony és nézeteltérések máig fennállnak, ezért jobbnak látja Csilla, ha nem vesz részt a gyászszertartáson.

Pécsi Ildikó családja és Pártos Csilla a színésznő budai háza miatt pereskedtek, míg végül a bíróság a művésznő javára döntött és sikerült kitennie menyét és unokáját a budai ingatlanból.  

„Nagyon elharapózott köztük a vita az évek folytán (erről korábban a LikeNews is hírt adott), semmi meglepő nincs abban, hogy Csilla távol marad. Talán ez a legésszerűbb döntés ebben a helyzetben. Mindenkinek elég nagy fájdalom Lajos elvesztése, senki sem szeretné tetézni a bajt. Ildikó eddig sem bocsátott meg, ezután sem fog – tudta meg a Blikk család egy közeli ismerősétől.”

A korábbi műsorvezető nagyon jó kapcsolatban volt apósával, régebben többször is hangsúlyozta, hogy apjaként szerette Szűcs Lajost

 „Lajos papa a kislányaként szeretett. Mindennap imádkoztam az életéért, és sosem adtam fel lélekben, hogy egyszer kibékülünk”– mondta korábban Pártos Csilla.

Kiemelt kép: Gyász – Forrás: LikeNews.hu