Néhány hete a LikeNews is megírta, hogy ismét anyai örömök elé néz Pintér Adrienn Ada.

Instagram oldalán osztotta meg a nagy hírt.

A csinos műsorvezető az Instagram oldalán egy fotóval jelentette be az örömhírt.

Most a kicsi nemét is elárulta

Ada most elárulta méghozzá egy karácsonyfadísz színével jelezte, hogy kislányt hord a szíve alatt.

A fotót a linkre kattintva tekinthetik meg

Öt éve van együtt a párjával

Ada és a párja, Máté már öt éve alkotnak egy pár, idén nyáron pedig össze is házasodtak. Ada korábban azt nyilatkozta, hogy a koronavírus miatt csak kisebb lakodalmat tartottak, ezért több fontos vendég is hiányzott a nagy napról.

Nem gondolták, hogy ilyen hamar összejön a baba

A műsorvezető és férje terveztek ugyan gyereket, de azt még ők sem gondolták volna, hogy ilyen gyorsan össze is jön. Ada azt is bevallotta, hogy komoly rosszullétei voltak terhesség első fázisában.

Egyből elmondta a férjének a nagy hírt

Ada nem tudta, de nem is akarta titkolni terhességét kamaszfiai előtt, sőt, a férjével is egyből tudatta a jó hírt. “Megfogtam a tesztet a pozitív két kis csíkkal, majd bepánikolva rohantam oda Mátéhoz, aki azt sem tudta, hol van reggel hatkor– mesélte Ada az RTL műsorában.

Ilyen érzés volt

Ez egy ilyen nagyon furcsa érzés. Mikor úgy szeretnéd, de amikor meglátod, hogy pozitív a teszt, akkor azért kicsit sokkot kapsz és bepánikolsz. Két nappal előtte azt gondoltad, hogy úgy sem fog összejönni, közel a negyvenhez, olvastam statisztikákat, aztán mégis ott van az a pozitív teszt” – árulta el Ada.

Már van két fia

A műsorvezetőnek korábbi kapcsolatából született két fia, Bálint és Bence, akik ikrek.

Kiemelt kép: Pintér Adrienn