Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta harmadik gyermekét várja a Viva TV egykori műsorvezetője, Pintér Adrienn Ada.

Instagram oldalán osztotta meg a nagy hírt.

A csinos műsorvezető az Instagram oldalán egy fotóval jelentette be az örömhírt.

Egyből elmondta a férjének a nagy hírt

Ada nem tudta, de nem is akarta titkolni terhességét kamaszfiai előtt, sőt, a férjével is egyből tudatta a jó hírt. „Megfogtam a tesztet a pozitív két kis csíkkal, majd bepánikolva rohantam oda Mátéhoz, aki azt sem tudta, hol van reggel hatkor– mesélte Ada az RTL műsorában.

Ilyen érzés volt

Ez egy ilyen nagyon furcsa érzés. Mikor úgy szeretnéd, de amikor meglátod, hogy pozitív a teszt, akkor azért kicsit sokkot kapsz és bepánikolsz. Két nappal előtte azt gondoltad, hogy úgy sem fog összejönni, közel a negyvenhez, olvastam statisztikákat, aztán mégis ott van az a pozitív teszt” – árulta el Ada.

Nem gondolták, hogy ilyen hamar összejön a baba

A műsorvezető és férje terveztek ugyan gyereket, de azt még ők sem gondolták volna, hogy ilyen gyorsan össze is jön. Ada azt is bevallotta, hogy komoly rosszullétei voltak terhesség első fázisában.

Öt éve van együtt a párjával

Ada és a párja, Máté már öt éve alkotnak egy pár, idén nyáron pedig össze is házasodtak. Ada korábban azt nyilatkozta, hogy a koronavírus miatt csak kisebb lakodalmat tartottak, ezért több fontos vendég is hiányzott a nagy napról.

Sokan nem tudtak ott lenni

Úgy ötvennel kevesebb ember volt ott az esküvőn, mint azt eredetileg terveztük. Sajnos az én nagymamám és Máté nagyszülei hiányoztak, és pár idősebb vagy betegeskedő meghívott is, de meg kellett értenünk a dolgot. Mi is vigyáztunk, a templomban például maszkokat osztottunk, hiszen a ceremónia mégiscsak zárt térben volt – árulta el a Blikknek korábban Ada, aki szerint a körülmények ellenére az esküvőjük pontosan olyan volt, amilyennek szerették volna.

FRISS:

Egyéves lett Tóth Gabi kislánya – Az énekesnő kivételt tett és fotón mutatta meg a szülinapos Hannarózát

A hagyományok betartása

Persze betartottunk hagyományokat, a gyűrűket a templomba például a fiaim hozták be és a bulin volt menyasszonytánc is, de nem volt klasszikus esküvőnk, sokkal lazább volt, pont olyan, ahogy mi akartuk – mondta a lapnak a műsorvezető

Már van két fia

A műsorvezetőnek korábbi kapcsolatából született két fia, Bálint és Bence, akik ikrek.

Kiemelt kép: Ada