Berki Krisztián piszlicsáré balesetnek nevezte a büntetőfékezését. A bíróság 2 év börtönre ítélte, amit négy évre felfüggesztettek, elvették a jogsiját és még fizetnie is kellett a TV2 volt celebjének. Berki Krisztián egy friss videóban a bírósági ítélet ellenére ismét tagadta a büntetőfékezést.

Szegény Berki Krisztián, nagyon fáj neki

Berki Krisztián interjút adott a Pilismarót SC egykori kapusának. A TV2 hajdani celebje meglepő dolgokról beszélt. A bűntetőfékezése kapcsán – mint fogalmazott – az fáj neki nagyon, hogy az ország rákiabálja, hogy ezt szándékosan tette. A Berki szerint véletlenül történt fékezésről készült videót ide kattintva nézheted meg. Döntsd el, hogy tényleg véletlen volt-e, vagy sem. A bíró szerint nagyon is tudatosan taposott a fékbe Berki. 

Két évet kapott

Berki Krisztián bűntetőfékezésével kapcsolatban idén júliusban állt bíróság elé. A vád közúti veszélyeztetés volt. Az ügyészség 2 év 6 hónapot kért a celebre. A bíróság végül első fokon 2 év börtönre ítélte, amelynek végrehajtását 4 évre felfüggesztették.

Érzékeny apuka

„Ugye apa nem mész börtönbe, mondta a 8 éves kislányom a kisírt szemével” – tette hozzá az érzékeny apuka, aki elmesélte mit szólt a családja az ítélethez.

Emberi értékek és herevasalás

A herevasalásról elhíresült celeb olyan tőle meglepő kijelentéseket ejtett ki a száján a videóban mint: „Az emberi értékeknél nincs fontosabb”, vagy „Nagyon sokan a pénzre és a külsőségekre fókuszálnak a belső értékek helyett”. – mondta Berki Krisztián.

Belső értékek

A celeb így fogalmazott: „Én akkor tudok jó ember lenni, ha jó belső értékekkel rendelkezem, ezt nekem alapvetően a sport hozta”. Berki Krisztián tehát bevallotta, szerinte kiváló belső értékekkel rendelkezik, ilyen például a versenyszellem vagy a szabálykövetés.

Szabálykövető bűncselekmény

Bizonyára a büntetőfékezésekor is szabálykövetőnek gondolta magát, azért nem bánta meg. Berki az utolsó szó jogán annyit mondott nyáron a bíróságon, hogy sajnálja ami történt, de nem érzi magát felelősnek.

Óriási sajtóérdeklődés

Berki tárgyalása óriási sajtóérdeklődés mellett kezdődött, teltház volt nyáron a tárgyalóteremben. Az ügyész így kezdte a beszédét: „Nagyon nagy szerencse, hogy az esetről készült kamerafelvétel, mert így pontosan látható, hogy mi is történt valójában. Minden jel arra mutat, hogy a vádlott indokolatlan vészféket alkalmazott, amelyet forgalmi okok nem indokoltak.” A cikk ide kattintva folytatódik!

Kiemelt kép: Berki Krisztián – Forrás: TV2