Készpénzre van szüksége és szabadulna régiségeitől? Jó helyen jár! Üzletünk porcelán, régiség, festmény, óra és antik bútor felvásárlással foglalkozik. Galériánk ingyen, nagy szakértelemmel és gyorsan méri fel a tárgyakat. Az ország legmegbízhatóbb szakembereivel dolgozunk. Cégünk nemcsak megbízható, de a hazai piacon kiemelten magasnak számító áron vásárolja fel a régiségeket! Keressen minket! Hívjon bizalommal!

Porcelán felvásárlás – a porcelánja ne porosodjon a polcon

Már nincs szüksége a régi porcelánkészletére, de nincs szíve kidobni? Keresse az ország egyik legjobb értékbecslő csapatát! A porcelánokra óriási a kereslet a hazai és a külföldi műkincspiacon. Nagy tapasztalattal rendelkező szakértőink ingyen és gyorsan becsülik fel a porcelánokat. A becslés után pedig galériánk azonnal készpénzzel fizet a felvásárlásnál!

Régiség felvásárlás – a régitől az újig

Szabadulna a régiségeitől, mert kell a hely az új tárgyaknak? Forduljon hozzánk és két legyet üt egy csapásra! Velünk megkeresheti az új tárgyak árát, valamint régiségei is megbízható kezekbe kerülnek! Galériánk hazánk egész területén végez régiség felvásárlást. Cégünk kiváló szakemberei precízen, ingyen és gyorsan végzik a becslést. Lakjon bárhol az országban, mi azonnal készpénzzel fizetünk a régiségekért.

Hagyaték felvásárlás – az előző generációk utolsó ajándéka

Az ükszülőktől vagy a dédszülőktől örökölt hagyatékok régi, szép emlékeket idézhetnek fel bennünk. Sajnos azonban ezek a kedves emlékeket megtestesítő régi tárgyak legtöbbször a padláson vagy a pincében végzik. Ne hagyja, hogy ősei emlékei elporosodjanak! Az előző generációk utolsó ajándékaként tegye pénzzé a hagyatékot! Üzletünk minőségi, ingyenes, tiszteletteljes értékbecslést végez, amely után akár azonnal készpénzzel fizetünk!

Antik bútor felvásárlás – mennyit ér a régi bútor?

Nem illik új bútoraihoz a régi asztal, szék, könyvespolc? Sajnálná kidobni, de modern otthonában már nincs helye az antik tárgyaknak? Ne hagyja, hogy a minőségi és az időtálló anyagok felhasználásával készült bútorok tönkremenjenek! Forduljon hozzánk bizalommal és eljuttatjuk antik bútorát a megfelelő környezetbe. Cégünk megbízható, nagyszerű szakértőkkel dolgozik, akik villámgyorsan, ingyen mérik fel a régi bútorok állapotát. Mi rögtön készpénzzel fizetünk az antik bútor felvásárlás során!

Festmény felvásárlás – a kép, és ami mögötte van

A festmények a hazai és külföldi műkincspiac egyik legbiztosabb pontja. Ha pénzre van szüksége, akkor festményei értékesítésével juthat hozzá a legkönnyebben. Itt jövünk mi a képbe! Vegye fel a kapcsolatot megbízható cégünkkel, hogy becsületes, nagy szakértelemmel bíró munkatársaink gyors és ingyenes festmény értékbecslést követően megállapítsák, milyen értéket képvisel a vászonra vetett alkotás. Ezután pedig máris pénz ütheti a markát, hiszen mi azonnal készpénzzel fizetünk!

Budapest Antik

Támogatott tartalom. Ha ön is szeretne ilyent, Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő hírportálján, akkor kattintson ide!