Lezárták a 4-es utat, mert egy kisteherautó utánfutóját felborította a szél. Közben Törökszentmiklóson a sportcsarnok tetejét tépte le a szél.

Egy kisteherautó utánfutóját borította fel az erős szél szerda délután a 4-es számú főút 134-es kilométerszelvényében, Kenderes és Fegyvernek között.

Az arra közlekedőknek útlezárásra és forgalomterelésre kell számítani. A Fegyvernek irányából érkezőket visszaterelik Törökszentmiklós irányába, a Kenderes felől érkezőket a rendőrök Kunhegyes felé irányítják – mondta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Teljes egészében leszakította és az épület mellett parkoló autókra dobta egy sportcsarnok körülbelül hatszáz négyzetméteres tetőszerkezetét szerda kora délután a viharos erejű szél a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Törökszentmiklós Almásy útján.

A helyszínre a szolnoki és a mezőtúri hivatásos tűzoltókat, valamint a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltókat és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották, akik hozzáláttak a műszaki mentési munkálatokhoz – írja a szoljon.hu

Kiemelt kép: illusztráció