Megszólalt az a fiatal nő, akit a Kegyetlen Remeteként elhíresült férfi többször bántalmazott, majd meztelenül kizavarta bunkeréből. Viktória napokig, ruha nélkül bujkált az erdőben.

Kamerák előtt beszélt az őt ért sérelmekről Viktória, a kaposvári Kegyetlen Remete áldozata. A fiatal nő azután döntött úgy, hogy megtöri a csendet, miután egykori párja márciusi szabadulása után megkereste őt. Viktória és a remete történetét a LikeNews.hu ebben a cikkében írta meg.

Az RTL Klub Fókusz című műsorából kiderül, hogy a férfi és a nő kapcsolata egy idő után egyre eldurvult, a nő szerint mindenben irányítani akarta őt a férfi. Viktória szinte isteníteni kezdte a párját, de egy idő után már nem ehetett, nem ihatott, majd egy este arra ébredt, hogy a férfi ütni kezdi.

„Aludtunk, aztán rám ült és azt mondta, én vagyok az ördög, és rájött arra, hogy ő Isten. Nagyon régóta vár arra, hogy velem végezzen, és hogy napok óta tervezi, hogy hogyan fog megölni” – idézte fel a nő, aki az erdőben bolyongott, amíg segítségre lelt.

Ny. Ádám korábban azt mondta, hogy a lánynak kényszerképzetei voltak, ezért ütötte meg őt, ám azoknak a nagy részét el sem követte, amivel vádolják.

A nő ügyvédje, dr. Molnárfi István elmondta, hogy Viktóriát olyan szinten megviselte az eset, hogy hét hétig pszichiátrián volt, s a mai napig nem tudta feldolgozni a traumát. A vádirat szerint ez különösen kegyetlen módon elkövetett személyi szabadság megsértése, illetve súlyos testi sértés.

Az ügy tárgyalása a járványhelyzet miatt szünetel, a férfi szabadlábon védekezhet.

Kiemelt kép: ebben a bunkerben élt Viktória és Ny. Ádám – Forrás: police.hu